15.3.13

Μεταμφιεστείτε και χορέψτε salsa...

Το εργαστήρι σωματικής έκφρασης Salsa Sinners διοργανώνει και μας προσκαλεί όλους, σε ένα ξέφρενο, τρελό και πολύ χορευτικό αποκριάτικο πάρτι, σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Kyklos Live Stage, στον Βοτανικό.


Το εργαστήρι των Salsa Sinners είναι το πρώτο και μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στον τρόπο έκφρασης του κάθε ανθρώπου μέσω της salsa, μιας παγκόσμιας πλέον γλώσσας, με τόσες διαλέκτους, όσοι είναι και αυτοί που την χορεύουν.

Η salsa είναι αυτός ο «κοινωνικός», γρήγορος, ζωντανός, αισθησιακός latin χορός που ξεκίνησε από την Κούβα, επηρεάστηκε από το mambo, το afro- Caribbean, τη ρούμπα και το son, εξελίχθηκε στη Νέα Υόρκη, απέκτησε φανατικούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο και κατέληξε να είναι, για πολλούς, τρόπος ζωής.

Το σίγουρο είναι ότι η salsa είναι ο χορός που σε αιχμαλωτίζει, που σε κάνει να θέλεις να χορεύεις συνέχεια, να αυτοσχεδιάζεις, να δημιουργείς, να εκφράζεσαι…

Πετάξτε λοιπόν, τη θλιβερή, γκρίζα, σκοτεινή και μουντή καθημερινότητα και φορέστε τα φανταχτερά, φωτεινά, εκθαμβωτικά χρώματα του τσίρκου: ντυθείτε σαλτιμπάγκοι, ακροβάτες, παλιάτσοι, θηριοδαμαστές, ζογκλέρ, κλόουν, χορεύτριες, λιοντάρια, ταχυδακτυλουργοί, θηρία. Αφήστε τη φαντασία σας να σας πάει όσο πιο μακριά μπορεί και ελάτε να χορέψετε ελεύθεροι, με τρέλα και πάθος.

Πληροφορίες: Kyklos Love Stage, Κασσάνδρας 23, Βοτανικός, 210 3424299, www.kykloslive.gr , στις 11 μ.μ., είσοδος 12 ευρώ με ποτό.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...