27.3.13

Οι Puressence για πρώτη φορά με ακουστική συναυλία στην Αθήνα

Ο Σταυρός του Νότου, για πρώτη φόρα μετά από χρόνια, φιλοξενεί ένα διεθνές συγκρότημα στην κεντρική σκηνή του, με ατμόσφαιρα «διαφορετικά» ακουστική, την Πέμπτη 28 Μαρτίου.


Ο Σταυρός του Νότου υποδέχεται τους Puressence, το αγαπημένο συγκρότημα από το Manchester, για ένα και μοναδικό «διαφορετικό» live. Λίγο πριν μπουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τα νέα τους τραγούδια, οι Puressence ετοιμάζουν μια περιοδεία στην Ελλάδα.

Ο τραγουδιστής James Mudrizcki και ο κιθαρίστας Lowell Killen έρχονται για μια μόνο εμφάνιση στην Αθήνα, για μια ακουστική βραδιά με πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα επί σκηνής. Σε ένα οικείο περιβάλλον θα παίξουν «σα στο σπίτι τους».

Η σκηνική άποψη, οι πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες και η υπέροχη ατμόσφαιρα μιας ακουστικής εμφάνισης των Puressence εγγυούνται μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη. Εξ άλλου, μόνο το γεγονός ότι θα ακουστεί το «India» ακουστικά, λέει πολλά…

Τη βραδιά θα ανοίξει ο τραγουδοποιός Remi ή αλλιώς Άγγελος Κυπριανός, ο οποίος μελοποιεί από το 2009 αληθινές ιστορίες από τη μουσική του δρόμου, από τα ταξίδια που έκανε σε πόλεις της Ευρώπης.

Πληροφορίες: Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή, Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, 210 9226975, στις 9 μ.μ., είσοδος 15 ευρώ με ποτό.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...