21.3.13

Περισσότερες επιλογές από τη Sony Mobile: Δύο φρέσκα Xperia με έμφαση στο περιεχόμενο

Η Sony Mobile ανακοίνωσε δύο νέα Xperia smartphones – το Xperia SP και το Xperia L.

Το Xperia SP είναι συμβατό με 4G δίκτυα LTE τεχνολογίας και υπόσχεται μια εξαιρετική οπτική εμπειρία, με την υψηλή ευκρίνεια της HD οθόνης του. Το Xperia L εφοδιάζει το χρήστη με κάμερα HDR τεχνολογίας, τόσο για φωτογραφίες, όσο και για εγγραφή βίντεο.

Το Xperia SP αξιοποιεί την τεχνογνωσία των ειδικών της Sony Bravia TV, οι οποίοι δημιούργησαν την 4,6 ιντσών HD Reality οθόνη του, για πιο ευκρινείς φωτογραφίες και εξαιρετική φωτεινότητα. Η Mobile Bravia Engine 2 προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία προβολής, αναλύοντας το περιεχόμενο και προσαρμόζοντας την εικόνα αυτόματα.

Το Xperia L διαθέτει κάμερα 8 Megapixels και ενσωματώνει την τεχνολογία της Sony «Exmor RS», για ζωντανά χρώματα και υψηλή διαύγεια. Η τεχνολογία HDR (High Dynamic Range) υπόσχεται ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα, ακόμα και τη νύχτα ή σε δυνατό φωτισμό. Επίσης, διαθέτει ειδικό πλήκτρο, το οποίο μέσα σε ένα δευτερόλεπτο κάνει εφικτή τη λήψη μια φωτογραφίας, ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι σε αναμονή ή με κλειδωμένη οθόνη.

Και τα δύο νέα smartphones αξιοποιούν τις media εφαρμογές της Sony (Walkman, Album και Movies), επιτρέποντας την πρόσβαση σε online και offline περιεχόμενο. Επίσης, επωφελούνται από τις λειτουργίες One-touch της Sony, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εύκολα και γρήγορα την αγαπημένη τους μουσική και τις φωτογραφίες σε ένα σύνολο συσκευών, όπως φορητά ηχεία και οι νέες τηλεοράσεις Bravia με λειτουργία NFC. Η ανταλλαγή περιεχομένου γίνεται εύκολα και γρήγορα, χωρίς καλώδια ή επιπλέον ρυθμίσεις.

Τα νέα Xperia SP και Xperia L θα είναι και τα δύο διαθέσιμα το δεύτερο τρίμηνο του 2013.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...