30.3.13

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε μια «καλοκαιρινή» χειμωνιάτικη συναυλία σήμερα στο Fuzz

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μάς προσκαλεί σε μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία μέσα… στον χειμώνα, στις 30 Μαρτίου στο Fuzz.


Παρέα πάντα με τους μουσικούς του συνεργάτες και συνοδοιπόρους, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μας υποδεχθεί στο Fuzz Club για μια συναυλία σαν να ήταν καλοκαίρι... Χωρίς την ελάχιστη κατανάλωση των χειμωνιάτικων χώρων, με ώρα έναρξης στις 9.30 μ.μ. και με ώρα λήξης που θα επιτρέπει την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ο Αλκίνοος μάς καλεί σε μια συνεύρεση, για να μοιραστούμε λέξεις, νότες, σκέψεις και αισθήματα.

Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και διασκευές. Η ένταση και η ησυχία, η φόρμα και ο αυτοσχεδιασμός, η επικοινωνία και η εκμυστήρευση, η αγωνία και η χαρά της συνύπαρξης, θα δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο και δυνατό.

Για αυτή την ξεχωριστή συναυλία, ο Αλκίνοος μάς επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη. Καλεσμένη του για ένα μέρος του προγράμματος θα είναι η Σκωτσέζα τραγουδοποιός Karine Polwart. Με ρίζες στην παράδοση της folk μουσικής, την οποία παντρεύει με την βαθιά προσωπική της αντίληψη και τον σύγχρονο ήχο, η Karine Polwart τραγουδά κομμάτια που διαπραγματεύονται τα σημαντικά ζητήματα της ανθρωπότητας, ενώ η μουσική της αποτελεί μια «κοινωνική λειτουργία».

Πληροφορίες: Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος (Λ. Πειραιώς και Χαμοστέρνας), 210 3450 817, οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ., ώρα έναρξης 9.30 μ.μ., είσοδος 13€ (ταμείο).


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...