28.3.13

Γκρίλο: "Πουτανιάρηδες πατέρες της πολιτικής μας παίρνουν από πίσω κάθε μέρα"!

Ο Μπέπε Γκρίλο ξέσπασε και με πολύ σκληρή γλώσσα μίλησε για. «πουτανιάρηδες πατέρες της πολιτικής» που γαμ... τον ιταλικό λαό.


«Κλαίγονται και μας γαμ... με τις καθημερινές τους εκκλήσεις για κυβερνησιμότητα» έγραψε ο Μπέμπε Γκρίλο, λίγη ώρα μετά την άκαρπη συνάντηση του Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Κινήματος 5 Αστέρων, οι οποίοι και επανέλαβαν πως το κίνημα δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε καμία κυβέρνηση.

«Ευχές στους σωτήρες της πατρίδας» δήλωσε σαρκαστικά ο ηγέτης της ιταλικής Κεντροαριστεράς, απαντώντας στους δημοσιογράφους που του ζήτησαν να σχολιάσει το υβρεολόγιο του κωμικού από τη Γένοβα που προβάλλεται ως αντισυστημικός και αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο με γλώσσα του πεζοδρομίου και προσβολές.

Ο Μπέπε Γκρίλο χαρακτηρίζει τους Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μάριο Μόντι και Μάσιμο Ντ' Αλέμα «πουτανιάρηδες πατέρες» που κυβέρνησαν επί 20 χρόνια σε βάρος γιων αγνώστου πατρός ['nn' γράφει ο Γκρίλο, από το λατινικό 'Nomen nescio' - 'αγνώστου ονόματος'], οι οποίοι όμως θα τους στείλουν στο σπίτι τους».

Μέσα από το μπλογκ του, ο Γκρίλο «ουρλιάζει» ότι «πουτανιάρηδες πατέρες κλαίγονται και μας γαμ..., μας παίρνουν από πίσω κάθε ημέρα με τις εκκλήσεις τους για κυβερνησιμότητα». Τους κατηγορεί ότι «κυβέρνησαν εναλλάξ για 20 χρόνια, εξυπηρέτησαν τα συμφέροντά τους, κατέστρεψαν τον βιομηχανικό ιστό, ακρωτηρίασαν το κοινωνικό κράτος, κατέστρεψαν την καινοτομία και την έρευνα».

Και «έχουν στους ώμους τους τη μεγάλη ληστεία με θύματα τις νέες γενιές», τις νέες γενιές αγνώστου πατρός σύμφωνα με τον Μπέπε Γκρίλο.


υ.γ by ... italos a-kalyptos: va bene signore!

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...