28.3.13

Chevrolet Camaro και Camaro Z/28 2014 (photos)



Η Chevrolet στην έκθεση της Νέας Υόρκης, παρουσίασε την ανανεωμένη Camaro και την Camaro Z/28. Η ανανεωμένη Camaro διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια και νέα φωτιστικά σώματα.
Σε ότι αφορά την Camaro Z/28, την οποία η Chevrolet την περιγράφει ως το απόλυτο track car, διαθέτει νέο bodykit αποτελούμενο από μπροστά splitter, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά spoilers, διαχύτη, αεροτομή και ειδικά panel στο πάτωμα του αυτοκινήτου. Εξωτερικά οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και τις ζάντες 19″ με ελαστικά Pirelli PZero Trofeo R. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί Recaro bucket καθίσματα, κοφτό τιμόνι και ματ αλουμινένια διακοσμητικά.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο LS7 V8 7,0-λίτρων κινητήρας ο οποίος αποδίδει “τουλάχιστον” 500 άλογα με 637 Nm ροπής. Συνδυάζεται αποκλειστικά με το Tremec 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με την Z/28 να είναι κατά 3 δευτερόλεπτα γρηγορότερη από την ZL1 μέσα σε μια πίστα δοκιμών.

Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως λόγω του μειωμένους βάρους (-136 κιλά σε σχέση με την ZL1), αφού η Chevrolet, μεταξύ άλλων, έχει τοποθετήσει λεπτότερο πίσω τζάμι και ελαφρύτερες ζάντες. Επίσης διαθέτει Brembo φρένα με carbon-κεραμικούς δίσκους, μπλοκέ διαφορικό καθώς επίσης και track-spec ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

H Camaro MY2014 θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του μέσα στο έτος με την Z/28 να ξεκινά τις πωλήσεις της την άνοιξη του 2014. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.









Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...