25.6.13

Metal... by the Sea

H 1η Ιουλίου είναι μια σημαντική ημερομηνία για το metal κοινό της χώρας, καθώς είναι η ημέρα του Heavy By The Sea, του νέου μεγάλου φεστιβάλ σκληρού ήχου, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού.



Την 1η Ιουλίου θα απολαύσουμε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας της metal μουσικής σε έναν όμορφο open-air συναυλιακό χώρο της Αθήνας, δίπλα στη θάλασσα. Δίπλα στα μεγαθήρια Slayer και Down, προστίθενται τρία ακόμα εντυπωσιακά ονόματα: οι Rotting Christ, οι Napal Death και οι Kvelertak.

Μπορείς να πεις ότι είναι η κορυφαία metal μπάντα ever, ότι το «Reign In Blood» είναι ο πιο heavy δίσκος ever, ότι δεν ξεπουλήθηκαν, ότι το κοινό τους είναι το πιο πωρωμένο ever; Ναι, μπορείς, γιατί είναι οι Slayer. Αυτή είναι η απλή αλήθεια. Την 1η Ιουλίου, οι τιτάνες του thrash θα είναι εδώ και τα σχόλια περιττεύουν.

Οι Down, το σούπερ-γκρουπ από την Νέα Ορλεάνη, θα έρθει για να κατεδαφίσει. Ο τρελαμένος Phil Anselmo να ξορκίζει τους δαίμονές του και οι υπόλοιποι μάστορες να ξαναγράφουν την ιστορία του metal, αγνά και αγριεμένα.

Οι Kvelertak, επιστρέφουν στην Αθήνα μετά τη θριαμβευτική πρώτη εμφάνισή τους με τους Megadeth. Πλέον ανήκουν στο δυναμικό της περίφημης Roadrunner Records, στην οποία μόλις κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους «Meir». Οι τρελοί Νορβηγοί με τον μοναδικό ήχο και τις εκρηκτικές συναυλίες, είναι από τα πιο καυτά ονόματα του σκληρού ήχου και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τους σταματήσει.

Οι Napalm Death είναι το όνομα που συμπληρώνει το εντυπωσιακό πρόγραμμα της 1ης Ιουλίου. Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα που δημιούργησε τον grind/death ήχο και άλλαξε την metal ιστορία, επιστρέφει μπροστά στο ελληνικό κοινό που τους έχει επιφυλάξει αξέχαστες sold out εμπειρίες.

Τέλος, οι Rotting Christ, το κορυφαίο ελληνικό metal συγκρότημα, με την τεράστια πορεία παγκοσμίως και τις δύο δεκαετίες καριέρας, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Heavy By The Sea για την πρώτη φετινή συναυλία τους στην Αθήνα. Θα παρουσιάσουν τον καινούργιο δίσκο τους «Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού», καθώς και κομμάτια από τη μεγάλη καριέρα τους.

Πληροφορίες: Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου, οι πόρτες ανοίγουν στις 4 μ.μ., εισιτήρια 35 ευρώ στο www.ticketarena.gr , το viva.gr , το Tickethouse και τα Public και 40 ευρώ στο ταμείο της Πλατείας Νερού την ημέρα της συναυλίας.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...