29.3.13

Daft Punk: 21 Μαϊου το νέο άλμπουμ Random Access Memories

Οι Daft Punk ετοιμάζουν νέο άλμπουμ με τίτλο Random Access Memories. Η τεχνολογική επιρροή είναι για άλλη μια φορά εμφανής. Όπως και η καθυστέρηση από την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του γκρουπ, σχεδόν 8 χρόνια πριν.

Η νέα δουλειά των Daft Punk ακολουθεί το κλασσικό μοτίβο. Τεχνολογία και εξερεύνηση, μουσική και συναισθήματα. Όλα θα αποκαλυφθούν στις 21 Μαϊου 2013 αλλά για όσους βιάζονται υπάρχει ήδη η δυνατότητα για προ-παραγγελία του νέου άλμπουμ στο iTunes για 10 ευρώ. Μέχρι τότε μπορείτε να κατεβάσετε τα κλασσικά κομμάτια, τις διάφορες συλλογές και τα άπειρα remix του One more time.

Από το σύντομο βίντεο, ο ήχος ακούγεται γνώριμος και καθαρά Daft Punk. Το ίδιο και ο ρυθμός. Αν αυτό είναι ένα από τα τραγούδια μάλλον δεν θα προκαλέσει έκπληξη. Το άλμπουμ θα περιέχει 13 κομμάτια χωρίς όμως επιπλέον πληροφορίες για το είδος. Για τους ενδιαφερόμενους υπάρχει και το randomaccessmemories.com χωρίς όμως να αποκαλύπτει κάτι ιδιαίτερο για την νέα μουσική. Ίσως να μην χρειάζεται κιόλας. Daft Punk είναι αυτοί και ξέρουν τι κάνουν. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική μουσική και την τεχνολογία που χρησιμοποιούν για την παραγωγή. Υπομονή δύο μήνες ακόμα για επιπλέον πειραματισμούς με το Random Access Memories. Το λέει και το όνομα του άλμπουμ άλλωστε.



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...