27.3.13

Ο playboy Hugh Hefner αποκαλύπτει με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί

Δεν ξέρω αν σας κάνει εντύπωση... Εξάλλου αυτός είναι ο original playboy άνδρας. Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό "Esquire" Απριλίου ο Hugh Hefner δήλωσε ότι έχει κοιμηθεί με παραπάνω από 1000 γυναίκες: "Πώς να ξέρω; Πάνω από 1000, είμαι σίγουρος", απάντησε ο 86 ετών ιδρυτής του ιστορικού ανδρικού περιοδικού όταν ρωτήθηκε. Πάντως, ο Hef είπε ακόμα ότι ήταν πιστός όταν ήταν παντρεμένος: "Όταν ήμουν παντρεμένος, δεν υπήρξα άπιστος ποτέ. Όταν δεν ήμουν, έπρεπε να αναπληρώσω, κάπως πρέπει να περνάει και η ώρα".
 
Ο Hefner παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1949 την αγαπημένη του από το Πανεπιστήμιο Mildred Williams, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, την Christie και τον David, πριν χωρίσουν το 1959.
 
Πέρασαν 40 χρόνια μέχρι τον δεύτερο γάμο, οπότε εύκολα μπορείτε να συμπεράνετε ότι ο Hugh είχε πολύ χρόνο στην διάθεσή του να προσθέτει γυναίκες στο κρεβάτι του. Η δεύτερη σύζυγός του ήταν η Playmate Of The Year 1989, Kimberley Conrad, με την οποία πήρε διαζύγιο το 2010, ενώ είχαν χωρίσει από το 1998.
 
Ο Hefner είχε σχέσεις με πολλά μοντέλα των εξωφύλλων του περιοδικού του, μεταξύ των οποίων οι δίδυμες Sandy και Mandy Bently, Holly Madison, Bridget Marquardt, Kendra Wilkinson, τις οποίες μπορούσαμε και παρακολουθούσαμε μέσα από την reality τηλεοπτική σειρά "The Girls Next Door".
 
Την πρωτοχρονιά του 2013 ο Hugh Hefner και η κατά 60 χρόνια νεώτερή του Crystal Harris αντάλαξαν υποσχέσεις αιώνιας αγάπης και για όλους όσους εκείνους κατέκριναν αυτό το γάμο ο Hef λέει: "Μόνο οι άνθρωποι που δεν μας ξέρουν, που μας βλέπουν ως στερεότυπα της ηλικίας και της ομορφιάς.... Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός που την βρήκα σε αυτή την φάση της ζωής μου. Κράτησα το καλύτερο για το τέλος"...
 

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...