22.3.13

Χαΐνηδες: o θίασος των αμετανόητων τσιρκολάνων στο Gagarin

Οι Χαΐνηδες, με προσκεκλημένη την ομάδα χορού και ακροβασίας «Κι Όμως Κινείται», γιορτάζουν την Άνοιξη στο Gagarin 205, με μια πολυπρόσωπη παράσταση στις 23 Μαρτίου, η οποία κινείται απ' το εκστατικό πανηγύρι, μέχρι τη μυσταγωγική τελετή.



Δονούμενες χορδές και αιωρούμενα σώματα μπλέκονται αρμονικά, οικοδομώντας ένα πολύχρωμο κόσμο αναπαραστάσεων, ένα καλειδοσκόπιο, για να εξερευνήσουν την απλότητα του όλου που κρύβεται πίσω από την πολλαπλότητα των μορφών.

Οι «Χαΐνηδες» δε φιλοδοξούν να δώσουν απαντήσεις, αλλά να θέσουν με σαφή κι ευφάνταστο τρόπο τα οικουμενικά και αιώνια ερωτήματα. Η εύρεση της αλήθειας γίνεται μέσα από μια προσωπική διαδρομή του καθενός, καθώς βουτά στον ωκεανό της συλλογικής ύπαρξης.

Θεοί, μάγοι, γητευτές, ακροβάτες, αντάρτες, φτωχοδιάβολοι, τίγρεις, γεράκια, κουρσάροι και ληστές θα παρελάσουν μπροστά μας, αιώνιοι ταξιδιώτες, που ενσαρκώνονται από ένα θίασο αμετανόητων τσιρκολάνων.

Για τις ανάγκες της βραδιάς, ο χώρος θα διαμορφωθεί ανάλογα, με περιορισμένες θέσεις καθήμενων και αρκετά τραπέζια.

Πληροφορίες: Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα, οι πόρτες ανοίγουν στις 9 μ.μ., κρατήσεις 6947927547, είσοδος 12 ευρώ, www.hainides.gr


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...