2.5.13

1st year anniversary @ a-kalyptos: όλες οι σημαντικές στιγμές

Ξεκινήσαμε πέρυσι από σπόντα, και φτάσαμε να κλείνουμε ένα χρόνο χωρίς καν να καταλάβουμε πότε πέρασε, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Ένας χρόνος γεμάτος αλλαγές και ανανεώσεις που όμως μας έκανε πιο έμπειρους και έτοιμους για νέες ... ατραπούς (και αυτό θα το δείτε σύντομα ποικιλοτρόπως). 

Ας δούμε όμως τι έχουν κάνει αυτοί οι α-κάλυπτοι εδώ και ένα χρόνο...

Οι κινέζικες ταμπλέτες είναι δική μας υπόθεση

Πρώτοι εδώ, μέσα από τις σελίδες του a-kalyptos.blogspot.gr παρουσιάσαμε σε πανελλήνια αποκλειστικότητα την ταμπλέτα της Pipo, U1 Pro.





Με δύο πλήρη βίντεο hands-on στο κανάλι μας στο YouTube πήρατε μια πρώτη γεύση από τις τεχνολογικές ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει η αγορά της Κίνας. 

Οι ικανότητες του καλού φίλου και συνεργάτη JF, καθώς και η ...τρέλα του για gadgets παραμένουν αξιομνημόνευτες οπότε μείνετε συντονισμένοι γιατί έπεται και συνέχεια...


a-kalyptos goes to the movies


Ναι εντάξει, περισσότεροι από τους μισούς από εσάς περιμένατε να πούμε μια κουβέντα για την κινηματογραφική μεταφορά του Ανδρέα Ακάματου aka Ακάλυπτου. Δεν το κάναμε όμως. Και αυτό δε συνέβη επειδή δεν τιμούμε τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά ακριβώς γι' αυτό: επειδή τον τιμούμε και προτιμούμε να τον θυμόμαστε στα (πολύ) καλύτερά του. 

Όμως αυτή η εξαιρετικά δραστήρια-δαιμόνια συντακτική ομάδα δεν άφησε τα ...ρεπό να πάνε χαμένα, τιμώντας το πολυαναμενόμενο Skyfall στην πρεμιέρα του και ανέλαβε άμεσα να σας πει τι σημαίνει. Οι απόψεις ήταν διαφορετικές ως συνήθως αν και νικητής στις προτιμήσεις του κοινού βγήκε ο ...χοντρός (τελευταία) με τη μεγάλη μύτη (ανέκαθεν). 

Άντε να δούμε πότε θα ξανακάτσουν σωστά τα ρεπό...



a-kalyptos goes running

Ο αθλητισμός είναι από τις αδυναμίες της συντακτικής ομάδας του α-κάλυπτου και έτσι δε θα μπορούσαμε να μη δώσουμε το παρόν σε ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια αθλητικά γεγονότα της χώρας.

Στα πλαίσια του 30ού Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, συμμετείχαμε στον λαϊκό αγώνα δρόμου των 10χλμ με σύνθημα "Τρέχω για την Ελλάδα" με τον εκπρόσωπο μας μάλιστα να πραγματοποιεί και... ατομικό ρεκόρ (μπράβο Ιταλέ)!

Και βέβαια επειδή το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής που συμβάλλει στην υγεία και την ευεξία και όχι κάτι που κάνουμε μια φορά στα χίλια χρόνια, δείτε εδώ τα μέρη που μπορείτε να τρέξετε στη μεγαλούπολη που λέγεται Αθήνα.

Ραντεβού στον 31ο Μαραθώνιο!


Ο a-kalyptos και τα... περίεργα του ποδοσφαίρου

Και βέβαια η στήλη-υπογραφή του ηλεκτρονικού περιοδικού μας. Ποιος μπορεί να μην δει τα στραβά και ανάποδα που μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο όταν αυτά παρουσιάζονται μαεστρικά από τον μετρ του είδους, τον αθλητικογράφο του blog που σπάει τα τετριμμένα; Με εισιτήριο διαρκείας που... περνάει σε όλα τα γήπεδα, ο ταρατατζούμ-ταρατατζούμ άρχοντας της ανατολικής Αττικής, ο άνθρωπος του προέδρου, ο άνθρωπος που ξέρει ποιος είναι ο John Stockton των φτωχών, είναι καθημερινά η κορυφαία σας επιλογή. 

Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις τρεις κορυφαίες αναρτήσεις του είδους, από ...ερωτοτροπίες πριν το γκολ και καρότσια οικοδομής αντί φορείου μέχρι και τύπους που μπέρδεψαν τη βούρτσα..., συγνώμη, το ποδόσφαιρο με το ράγκμπι!



Ο a-kalyptos ξέρει από αυτοκίνητα...


... και ειδικά όταν είναι classic, ξέρει να τα εκτιμά ακόμα περισσότερο! Βρεθήκαμε στη φετινή διοργάνωση του 16ου γύρου των Αθηνών από τη ΦΙΛΠΑ και με ένα εντυπωσιακό φωτορεπορτάζ 3 μερών τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, εδώ και εδώ ήταν σα να ήσασταν και εσείς εκεί...


Ο a-kalyptos ξέρει ποιες γυναίκες σου γυαλίζουν

Και πολύ καλά μάλιστα! Αλλά μη βιάζεσαι, μπες το βράδυ και θα τις δεις όλες! Εκεί, μετά τις 9, ξέρεις εσύ... Και αν δεν ξέρεις, καιρός να μάθεις! 


by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...