17.5.13

iPhone 5S σε νέα χρώματα και φωτογραφίες από εξαρτήματα




Το νέο iPhone 5S έρχεται το φθινόπωρο και για πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφίες των νέων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων αλλά και των πιθανών νέων χρωμάτων που θα έχει το iPhone 5S. Ίδια εξωτερική εμφάνιση με το iPhone 5 αλλά με σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό.

Η Apple ετοιμάζει το νέο iPhone 5S, αν τελικά δεν είναι το νέο iPhone 6, με σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Ταχύτερος επεξεργαστής, νέα κάμερα, νέο ηχείο, νέο μοτέρ για την δόνηση και πιθανότατα χώρο για επιπλέον εξαρτήματα όπως reader για ανάγνωση δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Ίσως το πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό που θα αντιληφθούν όλοι είναι η αλλαγή στα χρώματα του iPhone. Μέχρι σήμερα το iPhone ήταν διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό. Με την παρουσίαση του iPhone 5S η Apple επέλεξε νέους χρωματικούς συνδυασμούς, Black & Slate και White & Silver.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ;


Φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να δούμε το iPhone 5S σε επιπλέον χρωματικούς συνδυασμούς. Η θήκη για την κάρτα SIM που έγινε leaked μαζί με τα νέα εξαρτήματα του iPhone 5 δείχνει δύο νέα χρώματα που μοιάζουν με γκρι και χάλκινο. Σημαντική επίσης λεπτομέρεια είναι ότι τα νέα SIM tray του iPhone 5S είναι πιο λεπτά από τα τις θήκες για την κάρτα SIM του iPhone 5.

Γιατί η Apple θέλει να αλλάζει τόσο πολύ το εσωτερικού του iPhone 5S; Ένας λόγος μπορεί να είναι η απλοποίηση της διαδικασίας παραγωγής και άρα του κέρδους από κάθε iPhone 5S που βγαίνει από το εργοστάσιο. Υπάρχει επίσης η θεωρία ότι η Apple θέλει να κερδίσει χώρο ώστε να προσθέσει επιπλέον ηλεκτρονικά στο iPhone 5S όπως για παράδειγμα το φημολογούμενο fingerprint reader για αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Υπομονή και θα μάθουμε σύντομα περισσότερα για το iPhone 5S και το νέο flat design στο ολοκαίνουριο iOS 7 λειτουργικό. Για το iOS 7 τα νέα θα έρθουν σε ένα μήνα περίπου κατά την διάρκεια του WWDC 2013. Για το iPhone 5S ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω.




























Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...