17.5.13

O Φοίβος Δεληβοριάς τετραγωνίζει τον... «Κύκλο»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποχαιρετούν τη χειμερινή σεζόν, με ένα πανηγυρικό τελευταίο άναμμα του «Καλοριφέρ», για μια και μοναδική βραδιά στο Kyklos Live Stage, σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου.




















Η μουσική παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά, που ξεκινώντας θριαμβευτικά από τον Πειραιά και το PassPort γύρισε -με αλλεπάλληλα sold-out- όλη την Ελλάδα, ανεβαίνει επιτέλους και στην Αθήνα.

Ειδικά για τις ανάγκες τoυ live, ο «Κύκλος» θα... τετραγωνιστεί, τα τραπέζια θα φύγουν από την πλατεία και θα υπάρξουν μόνο περιορισμένες θέσεις για καθήμενους στα θεωρεία. Κι αυτό γιατί οι χορευτικές φιλοδοξίες που έκρυβαν πάντα καλά μέσα τους ο ατσούμπαλος τροβαδούρος, η θερμόαιμη μπάντα του και οι φίλοι τους, ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεδιπλωθούν…

Θα υπάρξουν και εκλεκτοί καλεσμένοι-έκπληξη, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα είναι εκεί όλα τα τραγούδια που βρήκε ο Δεληβοριάς στο δρόμο του από το ’89 μέχρι σήμερα, καθώς κι ένα σωρό άλλα τραγούδια που ο ίδιος αγαπάει.

Τη συναυλία θα ανοίξει ο νέος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης.

Πληροφορίες: Kyklos Live Stage, Ιερά Οδός 74, Βοτανικός, (είσοδος από Κασσάνδρας 23), 210 3424 299, είσοδος 15€ (με ποτό).


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...