30.5.13

Moto X, αυτό είναι το Google X Phone που περιμένουμε

Είναι επίσημο πλέον, το Google X phone υπάρχει και έχει όνομα Moto X. Θα κατασκευαστεί από την Motorola προφανώς και θα αποτελέσει το κορυφαίο smartphone της εταιρείας για το 2013. Παράλληλα θα κυκλοφορήσουν επιπλέον Motorola smartphones στην αγορά.

Το Moto X είναι έτοιμο και απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να βγει στην αγορά. Το νέο αφεντικό της Motorola μιλώντας στο D11 δήλωσε ότι έχει το smartphone στην τσέπη του αλλά δεν μπορεί να το δείξει για προφανείς λόγους. Το Moto X θα κατασκευάζεται στην Αμερική, χρησιμοποιώντας τα παλιά εργοστάσια της Nokia στο Texas.

SMARTPHONE MADE IN USA ΑΠΟ ΤΗΝ MOTOROLA

Σε αντίθεση με τα άλλα smartphones, το Moto X θα είναι γεμάτο αισθητήρες και “έξυπνο” λογισμικό ώστε να μπορεί να αντιληφθεί καταστάσεις όπως: γρήγορη οδήγηση σε αυτοκίνητο ή αν βρίσκεται μέσα στην τσέπη. Η Motorola υποστηρίζει ότι οι νέοι αισθητήρες δεν θα καταναλώνουν επιπλέον ενέργεια, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το όνειρο για ένα πραγματικά έξυπνο κινητό.

To Moto X και η Motorola δεν θα εκμεταλλευτούν την ιδιαίτερη σχέση που έχει η εταιρεία με το Google και το Android. Πρακτικά η Motorola είναι Google μετά την εξαγορά των 12.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Φαίνεται ότι το νέο Android 4.3 θα είναι το ίδιο για όλους χωρίς το Moto X να χρησιμοποιεί μυστικά του λειτουργικού. Δεν ξέρουμε βέβαια αν το Android προσαρμοστεί ώστε να ευνοήσει την εξέλιξη και παρουσίαση νέων Motorola smartphone με το hardware όπως ακριβώς το θέλει η Moto.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ANDROID ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ MOTO X

Η παραγωγή του Moto X θα γίνει κατά 70% στο Texas της Αμερικής, δίνοντας έτσι τον τίτλο Made in USA για πρώτη φορά σε ένα σύγχρονο smartphone. Ο επεξεργαστής του Moto X θα προέρχεται από εταιρεία στην Ταϊβάν ενώ η οθόνη του από εταιρεία στην Κορέα.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...