28.5.13

HTC T6, έρχεται το νέο phablet να χτυπήσει το Galaxy Note 3

Η HTC ετοιμάζει phablet και το κωδικό όνομα αυτού είναι HTC T6. Αυτή είναι η πληροφορία που γνωρίζουμε και τίποτα περισσότερο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο βέβαια, γιατί ξέρουμε ήδη ότι η HTC ετοιμάζει ένα μεγαλύτερο κλώνο του HTC One.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο για το HTC T6 αλλά μπορούμε να υποψιαστούμε ότι θα τρέχει Android και θα ανήκει στην κατηγορία του Galaxy Note 2 και γιατί όχι του φημολογούμενου Galaxy Note 3. Μεγάλη οθόνη, ίσως και κοντά στις 6 ίντσες και λειτουργικό Android όπως αρμόζει σε κάθε phablet που σέβεται τον εαυτό του.

Σήμερα μάθαμε για το νέο κλώνου του HTC One με οθόνη 5 ιντσών που αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα. Ίσως αυτό να είναι το HTC T6, ένα phablet με οθόνη μεταξύ 5 και 6 ιντσών με design HTC One και πολύ αλουμίνιο. Αφού τα Samsung Galaxy Note 2 πουλάνε πολύ και ήδη ετοιμάζεται το Galaxy Note 3, η HTC έχει κάθε λόγο να ρίξει στην αγορά την δική της πρόταση.

Υπομονή λοιπόν γιατί η αγορά των phablets σύντομα θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον και περισσότερο ανταγωνισμό. Προς το παρόν η Samsung κυριαρχεί, η LG και η Huawei συμμετέχουν και η HTC θέλει να δηλώσει παρόν με το T6.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...