24.5.13

Galag TG1. Βασισμένο στο Nissan GT-R, εξελιγμένο στη Σαουδική Αραβία

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το supercar που βλέπετε σε αυτές τις φωτογραφίες στην πραγματικότητα βασίζεται σε ένα Nissan GT-R. Ονομάζεται η TG1, αναπτύχθηκε από την ομάδα Galag της Σαουδικής Αραβίας, η οποία το χρησιμοποιεί για να ανταγωνιστεί εφέτος το Gumball 3000 στο εγχώριο πρωτάθλημα.


Το Galag TG1 Nissan GT-R αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Parker Brothers Concept από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι στιγμής, η Galag δεν αποκαλύπτει πολλά για τις τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το TG1 GT-R.

Προφανώς, το Galag TG1 διαθέτει αμάξωμα από ανθρακονήματα, το οποίο μειώνει σημαντικά το συνολικό βάρος του οχήματος. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Ο κινητήρας του Galag TG1 αναπτύχθηκε από Litchfield Motors στη Βρετανία.

Η ιπποδύναμη του στάνταρ κινητήρα V6 του GT-R αυξήθηκε στους 750 ίππους και η μεγίστη ροπή στα 950 Nm. Με την επιπλέον ιπποδύναμη, το Galag TG1 είναι σε θέση να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,7 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα είναι 340 χλμ/ώρα.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...