24.5.13

To Bolivar Beach Bar επιστρέφει με ένα δυνατό opening

Το Bolivar Beach Bar επιστρέφει και φέτος, στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο και κάνει opening το Σάββατο 25 Μαΐου.



Μια ανάσα από το πολύβουο κέντρο της πόλης, το αγαπημένο Bolivar καλωσορίζει τους φίλους του και σηκώνει το λάβαρο της καλοκαιρινής επανάστασης. Απίθανη μουσική, εξαιρετικά κοκτέιλ, ανεβασμένη διάθεση και μια καλά οργανωμένη ομάδα είναι ό,τι χρειάζεται για να συνθέσουμε το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό.

Το Bolivar Beach Bar στήθηκε δίπλα στην θάλασσα, «πάνω στο κύμα», με μεγάλους κορμούς να στηρίζουν την εξωτική, χορτάρινη σκεπή του και θυμίζει Καραϊβική. Η πανσέληνος του Μαΐου, ο Πανος Μουζουράκης, ο Rous και ο George Gaudy μας περιμένουν για το πρώτο δυναμικό live.

Οι τρεις τους μαζεύτηκαν, έπαιξαν για ώρες σε σπίτια και σε studios για τη δική τους χαρά και μετά από πολλές τέτοιες μουσικές συνευρέσεις αποφάσισαν να βάλουν και το κοινό στην παρέα τους. Τρεις ερμηνευτές, τρεις τραγουδοποιοί, τρεις μουσικοί που εναλλάσσουν τους ρόλους τους και κάνουν βουτιά σε αυτό που ενώνει και τους τρεις, την αγάπη τους για την μουσική. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς track list ετοιμάζουν μια συνάντηση με μοναδική ανάγκη τη μουσική.

Πληροφορίες: Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 697 0367684, είσοδος ελεύθερη.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...