29.5.13

BMW Pininfarina Gran Lusso V12 Coupé. Όλα τα λεφτά...

Οι επισκέπτες στο Concorso d'Eleganza Villa d'Este εντυπωσιάσθηκαν από την ολοκαίνουργια BMW που έχει σχεδιάσει ο οίκος Pininfarina. Και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά από τη στιγμή που η πολυτέλεια και η φινέτσα συμβαδίζουν με την εξαιρετική εμφάνιση και τις δυνατές επιδόσεις.


Έχοντας ως βάση την σειρά 6 Gran Coupe, η Lusso συνδυάζει τα πάντα που θα περίμενε κάποιος από μια BMW. Προσφέρει πολυτέλεια και επιδόσεις έχοντας συγχρόνως την περίφημη προσέγγιση του σχεδιασμού του Pininfarina. Ο ιταλικός σχεδιαστικός οίκος είναι ικανός να μετατρέψει ένα αυτοκίνητο σε ένα στολίδι, όπως συμβαίνει και με την BMW Pininfarina Gran Lusso V12 Coupé.

Στο εμπρός μέρος, η BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe είναι μια τυπική BMW. Πάντως τα φωτιστικά σώματα είναι πιο στενά από ότι στα αυτοκίνητα παραγωγής ενώ οι σημαντικές αλλαγές εντοπίζονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, εκεί όπου ο σχεδιασμός ξεφεύγει από την σχεδιαστική γλώσσα της βαυαρικής φίρμας.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα δύο σπορ καθίσματα εμπρός, όμως, οι σχεδιαστικές επιλογές δεν είναι τόσο τολμηρές. Κυρίαρχα στοιχεία επίσης η πολυτέλεια και η φινέτσα,το δέρμα και το ξύλο. Το δέρμα είναι Foglizzo σε μαύρο χρώμα και Tobacco χρώμα καφέ.

Εκείνο πάντως που εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι σε κάποιες από τις επενδύσεις ξύλου έχει χρησιμοποιηθεί ένα ξύλο που προέρχεται από τη Νέα Ζηλανδία, φέρει την ονομασία καούρι και είναι ηλικίας 48.000 χρόνων!


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...