16.5.13

10 remix στο Candy Face του Monsieur Minimal

Έξι μήνες μετά το Minimal to Maximal o Monsieur της ελληνικής ποπ σκηνής ξαναχτυπά με δέκα remix στο ίδιο τραγούδι από διαφορετικούς παραγωγούς.

Δεν πέρασαν έξι μήνες από την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ και ο Monsieur Minimal ξαναχτυπά με 10 διασκευές στα τραγούδια του “Minimal to Maximal”. Η ιδέα προέκυψε από μια συνεργασία του με το Σεραφείμ Τσοτσώνη πάνω στο Candy Face αν και κάτι τέτοιο υπήρχε γενικότερα στα σχέδια του. Το πρώτο remix ήρθε με δική του πρωτοβουλία όπως μας εξήγησε: “Του έστειλα το κομμάτι, βγήκαμε για καφέ να τα πούμε και ταίριαξαν τα χνώτα μας. Μετά του έστειλα τα parts του Candy Face, μου έστειλε πίσω την πρώτη ιδέα και κάπως έτσι άρχισαν να ρολάρουν τα πράγματα.”

Στο project συμμετείχαν ο Dimi Phaze, o Elias Tzikas, o Theo Tag, o Disgraceland, Serafim Tsotsonis, ο Hiras, o Kled Monde, ο Niadoka και o Solifer. Κάποιες ήταν επιλογές του ίδιου του Monsieur Minimal, κάποιοι επιλέχτηκαν από το ρόστερ της The Sound Of Everything αλλά ο σκοπός κοινός, να μεταμορφώσουν την αρχική βαριά μελαγχολική ατμόσφαιρα σε κάτι δικό τους. “Το remix του Serafim έδωσε περισσότερη δραματικότητα και το έφερε πιο κοντά σε electronica γραμμές. Ο Solifire το έκανε έτσι πιο Röyksopp, κάτι που είχε μεγάλη απήχηση, του Hiras είναι πιο oldschool club προσέγγιση που κρατάει το ίδιο feeling με το αρχικό track, του Elias Tzikas είναι πιο κοντά στο nu-disko dance ήχο, του kled mone πιο ταξιδιάρικη.

Τι διασκευές μπορείς να τις ακούσεις στο beatport και στο soundcloud.



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...