29.5.13

iPhone 5 και iPhone 4S τα φθηνά iPhone που χρειάζεται η Apple

Ενώ περιμένουμε το iPhone 5S, οκ μπορεί και το iPhone 6, να αντικαταστήσει το iPhone 5 οι φήμες και “πληροφορίες” αναφέρουν ότι η Apple ετοιμάζει και ένα ακόμα iPhone φτιαγμένο από πλαστικό ώστε να ανταγωνιστεί τα Android smartphones με χαμηλή τιμή.

Το iPhone 5S αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες ή όπως είναι πιθανότερο, αμέσως μετά το καλοκαίρι. Μέχρι τότε η Apple θα έχει το iPhone 5 στην αγορά και τα iPhone 4S και iPhone 4 ως μικρότερα και φθηνότερα μοντέλα. Αυτή την στιγμή το iPhone 4 πωλείται δωρεάν και το iPhone 4S με μικρή επιβάρυνση.

IPHONE 5 ΚΑΙ IPHONE 4S ΤΑ “ΝΕΑ” ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ IPHONE

Το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και με την παρουσίαση του iPhone 5S. Η τιμή απόκτησης του iPhone 5 θα μειωθεί σημαντικά και το iPhone 4S θα πωλείται φθηνά. Ανάλογα με το συμβόλαιο και το μηνιαίο πάγιο ακόμα και το iPhone 5 μπορεί να βγει δωρεάν.

Με αυτό τον τρόπο η Apple θα διατηρήσει την συμβατότητα με όλα τα apps και τον premium χαρακτήρα του iPhone, κερδίζοντας παράλληλα χρόνο για το επόμενο βήμα αλλά και την μετάβαση στην οθόνη των 4 ιντσών και νεότερων εκδόσεων του iOS 7. Είναι σημαντικό να δούμε τις ελάχιστες απαιτήσεις του iOS 7 και τα iPhone που θα υποστηρίζουν το νέο flat design του Jony Ive. Εκεί θα φανεί αν τελικά η Apple σκοπεύει να ρίξει στην αγορά ένα φθηνότερο iPhone για να ανταγωνιστεί το Android αλλά και τα Windows Phone 8 ή θα συνεχίσει την ίδια στρατηγική με 3 διαφορετικά μοντέλα iPhone στην αγορά. Ίσως το μόνο που να χρειάζεται η Apple να είναι το iPhone 5 και το iPhone 4S ως εναλλακτικές και φθηνότερες λύσεις στο iPhone 5S ή το iPhone 6.



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...