20.5.13

Α-κάλυπτο αφιέρωμα στην Ειρήνη Καρρά (hot photos)

Αγαπητοί οπαδοί της βραδινής στήλης του περιοδικού μας, 

Μπορεί να έχουμε μέρες να τα πούμε, αλλά σήμερα σκοπεύουμε να σας αποζημιώσουμε. Πώς; Μα μόνο όπως ο α-κάλυπτος ξέρει, με ένα ακόμα φωτογραφικό υπερθέαμα - αφιέρωμα, αυτή τη φορά στην αποστομωτικά όμορφη Ειρήνη Καρρά (Star Ελλάς του 2006, παρακαλώ!!!), που ουδεμία σχέση δεν έχει με το Βασίλη Καρρά. Πριν προχωρήσουμε στο αφιέρωμα, να πω πως όταν είχαμε "φιλοξενήσει" τη συνονόματη Νικολέττα Καρρά είχα αδίκως κατηγορηθεί ότι αντιγράφω site του ανταγωνισμού. Στη σημερινή μας όμως περίπτωση το ομολογώ από μόνος μου: Την είδα σε αντίπαλο site και ξετρελάθηκα!!!

Αλλά, εμείς εδώ στον α-κάλυπτο μπορούμε να υπερηφανεύομαστε ότι ακόμα κι όταν αντιγράφουμε, πρωτοτυπούμε, καθώς δαπανούμε ώρες "δημοσιογραφικής έρευνας" για να σας παρουσιάζουμε τα πιο ολοκληρωμένα αφιερώματα του ελληνικού internet στις πιο sexy ελληνίδες celebrities.

Και αφού προκαλέσω δημόσια (ξανά) τον κάθε κακοήθη να βρει και να μας υποδείξει πιο πλήρες κομμάτι για την sexy Ειρήνη Καρρά σας την παρουσιάζω σε 20 μοναδικές hot photos!

Η Ειρήνη Καρρά στο Maxim:








Η Ειρήνη Καρρά στο Status:




Και τώρα το τελικό χτύπημα με την Ειρήνη Καρρά ξανθιά (και πόσο πολύ της πάει) σε 2 υπέροχες φωτογραφίες από το γερμανικό Esquire, αλλά και με ολόκληρη την φωτογράφισή της στο Nitro (κατά τη γνώμη ό,τι καλύτερο έχει κάνει):







ΥΓ1: Όπως ξέρετε το εφετινό Top 10 "τρέχει" και αν σου άρεσε η πανέμορφη Ειρήνη Καρρά, λιώσε την στο κλικ για να της δώσεις μια θέση στο πάνθεον των ελληνίδων θεών (δες εδώ την κατάταξη του πρώτου 4μήνου).
ΥΓ2: Πολλάκις έχει ειπωθεί ότι ο α-κάλυπτος είναι ανδρικό περιοδικό και όχι gossip και επομένως εδώ στη βραδινή στήλη σας δείχνουμε χωρίς πολλά σχόλια τις καλύτερες φωτογραφίες των πιο όμορφων κοριτσιών. Και για να το πω λιανά: Έαν εδώ βρέθηκες αναζητώντας "ποια σταρ ελλάς άφησε το modeling και έπιασε δουλειά σε περίπτερο", απλά ατύχησες. Αλλά αν σου αρέσει κάτσε...
ΥΓ3: Πουλάκια μου, είδατε την Ειρήνη Παπαδοπούλου στον Κωστόπουλο και τρελαθήκατε στο κλικ, ε; Καλά κάνατε, της αξίζει!
ΥΓ4: Επειδή η αυτολογοκρισία της στήλης απαγορεύει ορισμένα πράγματα, σκρολάρετε λίγο προς τα κάτω και θα βρείτε ένα δωράκι...

by a-kalyptos 











Αυτά είναι! Και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Απλώς και μόνο επειδή το μεσημέρι σας υποσχεθήκαμε κάτι γυμνό...

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...