19.5.13

Την έκανες… ταράτσα; – Μικρές αποδράσεις στο κέντρο της Αθήνας

Ναι, το ξέρω, μπορεί ο καιρός να χαλάσει μια-δυο φορές μέσα στις επόμενες μέρες. Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Η αλήθεια είναι αυτή – όσο θα περνάει ο καιρός η θερμοκρασία θα «βαράει» κόκκινο και με αργά αλλά σταθερά βήματα θα πλησιάζουμε στο καλοκαίρι. 

Και επειδή η άδεια και οι διακοπές αργούν να έρθουν, καλό είναι να οργανωθούμε λίγο και να σκεφτούμε μικρές αποδράσεις, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Αποδράσεις σε μέρη που θα σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν είσαι σε πόλη. Και τι καλύτερο από μερικές ταράτσες με θέα και παγωμένα κοκτέιλ;



Bios (Πειραιώς 84)
Με θέα την Ακρόπολη μπορείς να καθίσεις σε ένα από τα πιο εναλλακτικά bar της πόλης, να πιεις το ποτό σου και να χαλαρώσεις. 



Gazarte (Βουτάδων 32-34)
Μπορεί να το έχεις συνδέσει με τις χειμωνιάτικες συναυλίες, όμως όταν ανοίγει ο καιρός ανοίγει και η ταράτσα. Και εκεί λες ότι έχεις μεταφερθεί σε ένα ωραίο νησάκι. 



A for Athens (Μιαούλη 2-4)
Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείο A for Athens, δίπλα στο Μοναστηράκι, κρύβεται ένα από τα πιο ωραία μπαρ της Αθήνας. Αξίζει να το επισκεφτείς έστω και μια φορά. 



Marabou (Πανόρμου 113)
Ένα πανέμορφο κοκτέιλ μπαρ, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποια τροπική παραλία. Και ειδικά όταν βραδιάσει, αξίζει να απολαμβάνεις το ποτό σου σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές μουσικές. 



Galaxy Bar (Β. Σοφίας 46)
Αν αντέχει το πορτοφόλι σου, τότε αξίζει να πας, γιατί η θέα είναι όλα τα λεφτά. Ίσως η Αθήνα στα καλύτερά της από το πιο ψηλό σημείο του ξενοδοχείου Hilton.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...