29.5.13

Το Athens Technopolis Jazz Festival πλησιάζει…

Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων ανανεώνει το ραντεβού της με την τζαζ για 13η συνεχή χρονιά και φιλοξενεί από τις 31 Μαΐου μέχρι και τις 2 Ιουνίου, το Athens Technopolis Jazz Festival.

Το ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Jazz της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, μετά από δώδεκα επιτυχημένες χρονιές, ανοίγει πλέον τις πύλες του σε όλο τον κόσμο και εξελίσσεται στο διεθνές «Athens Technopolis Jazz Festival», φιλοξενώντας jazz τάσεις από όλο τον πλανήτη.

Από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου, μουσικά σχήματα από 9 χώρες (Πορτογαλία, Δανία, Ισπανία, Πολωνία, Ελλάδα, Αργεντινή, Ισραήλ, Αυστρία, Ολλανδία – κατά σειρά εμφάνισης -) θα δώσουν το «παρών» στην Τεχνόπολη.

Το Athens Technopolis Jazz Festival θα φιλοξενήσει τα πλέον αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στο είδος, με διεθνή καριέρα και καταξίωση, ερμηνεύοντας ένα μεγάλο φάσμα ακουσμάτων.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, στη σκηνή της Τεχνόπολης θα ανέβουν η Big Band Δήμου Αθηναίων, ο Laurent Filipe και οι Ar Trio από την Πορτογαλία και οι Phronesis από τη Δανία. Μια ημέρα μετά, σειρά έχει το ντουέτο του Antonio Serrano και του Federico Lechner από την Ισπανία, το Contemporary Noise Sextet από την Πολωνία και ο δικός μας Γιώργος Κρομμύδας με το Modern Jazz Quintet του. Τέλος, την Κυριακή 2 Ιουνίου, το φεστιβάλ θα κλείσουν οι Roman Gomez Trio από την Αργεντινή, ο πιανίστας Shai Maestro από το Ισραήλ, οι Michaela Rabitsch και Robert Pawlik από την Αυστρία και οι Ramon Valle Trio από την Ολλανδία.

Πληροφορίες: Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548, είσοδος ελεύθερη, στις 8 μ.μ.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...