7.3.13

Ο a-kalyptos αποθεώνει την Έβελυν Καζαντζόγλου (hot photos)


Μα που πήγε αυτό το παιδί; Τί να έγινε αυτό το παιδί; Και τι παδί, ε; Παίδαρος!!!
Απόψε με μεγάλη μας χαρά, πραγματοποιούμε ένα από τα γνωστά μας αποθεωτικά αφιερώματα σε μια από τις πιο όμορφες (κατά τη γνώμη του γράφοντος) ελληνίδες celebrities την... ολοστρόγγυλη και πολύ sexy Έβελυν Καζαντζόγλου.
Δυστυχώς και στην περίπτωση της πρώην playmate και πανελίστριας στο "Φώτης και Μαρίας" Έβελυν η κρίση στον χώρο του έντυπου μας έχει στερήσει την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε όπως θα θέλαμε. Το ίδιο και το γεγονός ότι έχει εγκαταλείψει τα πάτρια για την Μ. Βρετανία και την Κύπρο μας.
Τί τα θες όμως; Όταν υπάρχει ο a-kalyptos και το κορίτσι έχει κάνει 2 πολύ δυνατά Max και 1 (τουλάχιστον) Nitro, μπαίνεις εδώ και το φχαριστιέσαι.
Ακολουθεί πανδαισία από 34 εκπληκτικές φωτογραφίες, σε υψηλή ανάλυση παρακαλώ...

Η Έβελυν Καζαντζόγλου στο Max (2008 & 2009). Ολόκληρες οι φωτογραφήσεις:













































Και εδώ (όχι ότι δεν σας κάλυψαν τα παραπάνω) δείτε την Έβελυν Καζαντζόγλου, πιο ώριμη, στο Nitro:









Και τώρα η κίνηση - υπογραφή της βραδινής στήλης, η Έβελυν Καζαντζόγλου, με μαγιό, άλλες παπαρατσικές, άλλες από backstage και άλλες από τα social media (ό,τι μπορούμε κάνουμε):











Και επειδή είμαι σίγουρος ότι σας ξετρέλανε και ότι το απολαύσατε όσο και εγώ (για την ακρίβεια την ψιλοερωτεύτηκα ώστε να σκέφτομαι να την αξιοποιήσω ως νέα μου αγαπημένη αντί της Έλενας), δείτε και δυο... πιο επιλεκτικές φωτογραφίες της από το Playboy, που εστιάζουν στο... κέντρο του ενδιαφέροντος:





ΥΓ: Να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό μας κομμάτι (ελπίζω και εσείς) και όπως και στην περίπτωση της Αγγελίνας, πολύ θα ήθελα να την στείλετε με τα κλικ σας στο Τοπ 10 του 2013...
ΥΓ2: Έβελυν σε παρακαλώ, όπου κι αν είσαι ας το φέρει η τύχη να διαβάσεις τούτες τις γραμμές και αν θέλεις οτιδήποτε από τον a-kalypto γράψε μου (akalyptos.blog@gmail.com)
ΥΓ3: Ποτέ δεν ξέρεις...



by a-kalyptos

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}

2 σχόλια έως τώρα. Εσύ τι πιστεύεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...