2.6.13

Αυτοκίνητο φτιαγμένο από... ξύλο! (video)

Κατά το παρελθόν διάφοροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν καταφέρει να κατασκευάσουν ξύλινο αυτοκίνητο, ωστόσο αυτό του κυρίου Πούσκας ξεχωρίζει.

Ο Ίστβαν Πούσκας ζει και εργάζεται στο Τισζάορς της Ουγγαρίας. Χρειάστηκε περίπου τέσσερις μήνες για να φτιάξει ένα όχημα σχεδόν εξολοκλήρου από ξύλο.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το όχημα λειτουργεί κανονικά και μπορεί κάποιος να το οδηγήσει χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η δεξαμενή που δέχεται τη βενζίνη αποτελείται από ένα παλιό βαρέλι μπύρας.

Η μηχανή που χρησιμοποιείται, προέρχεται από ένα παλιό «Fiat 126» από την Πολωνία και το μπροστινό τμήμα από μια Μερσεντές. Ο 51χρονος δέχθηκε την ενθάρρυνση της συζύγου του για να φτιάξει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Ο ίδιος λατρεύει να φτιάχνει ξύλινα αντικείμενα και από τη στιγμή που ο μακρύς και βαρύς χειμώνας στην Ουγγαρία τον κράτησε μακριά από τις εργασίες της φάρμας του, είχε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή του.

Μέχρι στιγμής το αυτοκίνητο δεν έχει καταχωρηθεί επίσημα και η αστυνομία του επιτρέπει να το οδηγεί στους δρόμους του χωριού του και τη γύρω περιοχή.



Ο κύριος Πούσκας ψάχνει ήδη αγοραστή για να το πουλήσει, αφού δεν έχει χώρο για να το βάλει και σκοπεύει με ένα μέρος των χρημάτων που θα πάρει, να φτιάξει ένα άλλο όχημα, με τρεις τροχούς.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...