19.6.13

Πλατεία ή πεζόδρομος; Κιθαρίστας ή ντράμερ; Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής δίνει τις απαντήσεις!

Για 14η χρονιά η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής φοράει τα καλά της και ετοιμάζεται για τις επόμενες μέρες να αλλάξει την καθημερινότητά μας και να γεμίσει με ήχους και χρώματα τους δρόμους. Από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου στην Αθήνα και έως τις 24 του μήνα στην υπόλοιπη Ελλάδα, εκατοντάδες μουσικοί θα καταλάβουν πεζόδρομους και πλατείες και θα μετατρέψουν τη χώρα σε ένα μεγάλο φεστιβάλ. 

Οι συναυλίες, δράσεις και εκδηλώσεις του 2013 φέρνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και συνεργασίας, σε μια περίοδο εξαιρετικών δυσκολιών για την χώρα. Για αυτό και ενώθηκαν αφιλοκερδώς 2.500 μουσικοί και 495 συγκροτήματα, Djs, χορωδίες και ορχήστρες που θα παρουσιαστούν σε 210 εκδηλώσεις και 38 παράλληλες δράσεις Πανελλαδικά!

Φέτος, με την υποστήριξη εκατοντάδων απλών πολιτών και ιδιωτών εθελοντών διοργανωτών, 28 πόλεις συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με σκοπό να πλημμυρίσουν με μελωδίες τις γειτονιές, πλατείες, πεζόδρομους και πάρκα της Ελλάδας, από τις 19 έως τις 24 Ιουνίου.

Ένα ηχηρό κάλεσμα που μας προτρέπει -έστω και για λίγες ώρες- να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφεθούμε στους ρυθμούς και τη δύναμη της μουσικής.

Πόλεις 2013: Αθήνα, Άγιος Δημήτριος, Αγρίνιο, Αμαλιάδα, Βέροια, Βόλος, Διδυμότειχο, Δομοκός, Δράμα, Έδεσσα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καλλιθέα, Κομοτηνή, Κύθηρα, Κως, Λάρισα, Λειβαδιά, Μοσχάτο-Ταύρος, Νάξος, Ξάνθη, Πάρος, Πρέβεζα, Σαλαμίνα, Σαντορίνη Σέρρες και στην Φιλιππιάδα.

Δες το Πανελλαδικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής εδώ.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...