21.6.13

Dell XPS 10, το νέο Windows RT tablet ήρθε στην Ελλάδα

Η Dell φέρνει στην Ελλάδα το νέο XPS 10 tablet με Windows RT που αναμένεται να ικανοποιήσει τόσο τους απλούς χρήστες όσο και επιχειρηματίες που ψάχνουν για φορητότητα και επιδόσεις σε μία μόνο συσκευή.

Το νέο Dell XPS 10 tablet διαθέτει Gorilla Glass οθόνη αφής 10.1 ιντσών HD Display με ανάλυση 1366 x 768 και τον ARM επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 1.5 GHz με 32 ή 64 GB flash storage, ανάλογα με το μοντέλο. Το νέο tablet διατηρεί τον λεπτό και όμορφο σχεδιασμό που συναντούμε στα υπόλοιπα XPS προϊόντα της Dell με το φινίρισμα αλουμινίου να αποτελεί ένα θετικό δείγμα της αισθητικής του Dell XPS 10.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ DELL ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ TABLET ΜΕ WINDOWS RT


Αν και με τα Windows RT δε θα μπορείτε να εγκαταστήσετε τις desktop εφαρμογές του υπολογιστή, ωστόσο το συγκεκριμένο λειτουργικό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αυξάνει τη διάρκεια της μπαταρίας στο μέγιστο. Μάλιστα, η Dell υποστηρίζει ότι το νέο XPS 10 tablet ξεπερνά τις 10 ώρες λειτουργίας ενώ σε συνδυασμό με το dock μπορεί να φτάσει τις 19 ώρες. Αναμφισβήτητα, ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Dell XPS 10 για εσάς που θέλετε να έχετε μαζί σας το tablet παντού και πάντα.

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε Windows RT tablet, το Dell XPS 10 έρχεται με το νέο Office 2013 RT δωρεάν για πάντα. Word, Excel, PowerPoint και OneNote σε συνδυασμό με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο θα σας εξασφαλίσουν τα απαραίτητα εργαλεία για εργασία εκτός γραφείου.




Το αποσπώμενο πληκτρολόγιο (dock) που διατίθεται ξεχωριστά προσθέτει ακόμη περισσότερες ώρες λειτουργίας καθώς επίσης και τη δυνατότητα ακόμη πιο άνετης πληκτρολόγησης κατά τη χρήση του Dell XPS 10 στο γραφείο. Επιπλέον, με την προσθήκη του dock οι επιλογές συνδεσιμότητας με περιφερειακές συσκευές μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με θύρες micro-USB, micro-SD, micro-SIM (στα μοντέλα LTE) και υποδοχή 40-pin μέσω της οποίας μπορεί να συνδεθεί μέσω HDMI με τον αντίστοιχο αντάπτορα.

DELL XPS 10 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διπύρηνος επεξεργαστής αρχιτεκτονικής ARM Qualcomm 1.5GHz DC έως 64GB Flash Storage
Λειτουργικό σύστημα Windows 8 RT
Οθόνη αφής HD multi-touch με δυνατότητα split screen, διαγώνιο 10.1 ίντσες και ανάλυση 1366×768
Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Qualcomm Adreno 225 GPU
Κάμερες στην μπροστινή και πίσω όψη
Επιλογή για keyboard docking station για αυξημένη συνδεσιμότητα και ενσωματωμένη μπαταρία που λειτουργεί συνδυαστικά με την κύρια μπαταρία του tablet
Διαστάσεις: 9.2 x 274.7 x 177.3mm
Βάρος: 635 γρ.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...