30.6.13

Huawei Ascend P6 Google Edition, έρχεται σύντομα

Το πιο λεπτό quad-core smartphone στον κόσμο, το Huawei Ascend P6, πρόκειται να αποκτήσει vanilla / stock Android. Αν οι πληροφορίες επαληθευθούν, σύντομα θα μιλάμε για Ascend P6 Google Edition.

Προφανώς η μόνη διαφορά μεταξύ του Huawei Ascend P6 και του Ascend P6 Google Edition θα είναι το λειτουργικό. 100% αγνό Android 4.2 όπως ακριβώς το θέλει και το ονειρεύεται το Google. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα καλούδια και τα Android apps που έχει αναπτύξει η Huawei δεν θα είναι διαθέσιμα, όπως για παράδειγμα Automated Discontinuous Reception (ADRX) και Quick Power Control (QPC).

Όπως και το HTC One Google Edition αλλά και το Samsung Galaxy S4 Google Edition, έτσι και το Ascend P6 Google Edition θα διαθέτει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά στο harwdare και θα είναι διαθέσιμο από το Google Play. Πότε ακριβώς θα είναι έτοιμο το νέο smartphone μένει να το δούμε. Η απάντηση πάντως είναι σύντομα.

Κάμερα 8 megapixel με BSI αισθητήρα για καλύτερες νυχτερινές λήψεις και δυνατότητα για macro mode στα 4 εκατοστά και φυσικά για full HD video 1080p. Αν σας αρέσουν οι πολύ κοντινές φωτογραφίες από φαγητό, λουλούδια, νύχια με το Huawei Ascend P6 θα έχετε τις καλύτερες φωτογραφίες. Στον τομέα των ηλεκτρονικών και επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, το Ascend P6 χρησιμοποιεί 3G και 3.5G με την έκδοση LTE να είναι διαθέσιμη μετά το καλοκαίρι. Bluetooth 3.0, WiFi 802.11b/g/n θεωρούνται δεδομένα όπως και η πυξίδα μαζί με το γυροσκόπιο. Όλα αυτά σε αλουμινένιο σώμα που θυμίζει iPhone 5 στο πάνω μέρος αλλά έχει πάχος μόλις 6.18mm.




Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...