21.6.13

Άνθρωπος από ατσάλι και χρυσάφι - Σπάει ταμεία το 'Man of Steel' με το καλημέρα (video)

Οι αριθμοί σπάνια λένε ψέματα. Η Warner Bros. έβαλε τις σωστές μεταβλητές στην εξίσωση Superman (βλ. Henry Cavill στον πρωταγωνιστικό ρόλο, Christopher Nolan στην παραγωγή) και το πρώτο 4ήμερο προβολής του 'Man of Steel' έφερε εισπράξεις 196 εκατομμυρίων δολαρίων.
 
Το πιο σημαντικό κομμάτι του παραπάνω ποσού έρχεται από τις 24 χώρες εκτός Η.Π.Α. στις οποίες η ταινία έκανε πρεμιέρα. Παραδοσιακά, ο Superman αποτυγχάνει να αγγίξει το κοινό εκτός Αμερικής. Παρ' όλ' αυτά, το 'Man of Steel' έφερε 71.6 εκ. δολάρια από το 'εξωτερικό', αγγίζοντας τα 17 ήδη μόνο από τη Μ. Βρετανία.
 
Έτσι, η ταινία του Zack Snyder έγινε η τρίτη πιο προσοδοφόρα της Warner Bros. στη Μ. Βρετανία, μετά τον τελευταίο Harry Potter και το 'The Dark Knight Rises' του Christopher Nolan. (Καθόλου τυχαία η παρουσία του Nolan σε άλλη μια μεγάλη εμπορική επιτυχία).
 
Εντός των αμερικανικών τειχών, η ταινία έκανε εισπράξεις ύψους 125 εκατομμυρίων δολαρίων το τριήμερο Παρασκευή-Κυριακή 14-16/6, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στη λίστα με τα καλύτερα ανοίγματα του 2013. Στην πρώτη θέση κάθεται ακόμα το 'Iron Man 3'.
 
Όπως δήλωσε και ο Paul Dergarabedian του Hollywood.com, "επιτέλους βρήκαν μια σωστή φόρμουλα για τον Superman. Οι ταινίες με υπερήρωες είναι το βούτυρο στο ψωμί του καλοκαιρινού box office".




Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...