24.6.13

iPhone 5S, φωτογραφίες με διπλό LED φλας και μεγαλύτερη μπαταρία

Το iPhone 5S είναι γεγονός, τουλάχιστον σε leaked φωτογραφίες που υπόσχονται ότι είναι αληθινές. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για πρωτότυπο ή την τελική έκδοση του iPhone 5S. Τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία δείχνουν ότι είναι αληθινό.

Συγκρίνοντας τις πρόσφατες leaked φωτογραφίες από το motherboard του iPhone 5S, φαίνεται ότι πρόκειται για το πραγματικό νέο iPhone 5S. Ο επεξεργαστής βρίσκεται στην μέση του board και οι συνδέσεις τις πλακέτας στο επάνω μέρος φαίνονται τοποθετημένες κάθετα, σε αντίθεση με την οριζόντια διάταξη του iPhone 5.

Η μπαταρία του iPhone 5S της φωτογραφίας έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το iPhone 5. Το νέο νούμερο είναι 5.92 Whr σε αντίθεση με την μπαταρία 5.45 Whr που βρίσκουμε στο iPhone 5. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Apple θα ανακοινώσει μεγαλύτερους χρόνους ομιλίας και αναμονής ή χρειάζεται το επιπλέον ρεύμα για να καλύψει τις ανάγκες των νέων ηλεκτρονικών και του νέου επεξεργαστή.

DUAL LED FLASH ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ IPHONE 5S

Εμφανής είναι η προσθήκη του διπλού LED φλας στην κάμερα του iPhone 5S. Ο λόγος είναι μάλλον απλός. Το iPhone 5S θα έχει περισσότερο φως και μεγαλύτερο φακό για τις δύσκολες νυχτερινές λήψεις που ο ανταγωνισμός χρησιμοποιεί PureView τεχνολογία.

Όπως είναι αναμενόμενο, το iPhone 5S θα είναι το ίδιο εξωτερικά με το iPhone 5, εκτός από την μικρή διαφορά στο πίσω μέρος με το διπλό LED φλας. Οι βελτιώσεις στον επεξεργαστή και οι φήμες για ενσωμάτωση fingerprint reader για δακτυλικά αποτυπώματα δεν φαίνεται να είναι ορατές στο motherboard του iPhone 5S. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για τις αρχές Σεπτεμβρίου 2013, όταν η Apple ανακοινώσει επίσημα το νέο iPhone 5S μαζί με την τελική έκδοση του iOS 7.

Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ IPHONE 5S ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 5.92WHR ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ






Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...