20.6.13

Dance... on the beach

Μερικά από τα πιο hot ονόματα της σύγχρονης dance σκηνής, έρχονται στο Beach House Festival, στο Bolivar Beach Bar, σήμερα Πέμπτη (20 Ιουνίου).



Το θερμόμετρο ανεβαίνει, το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, όλοι ονειρευόμαστε μια παραλία, μαγικά ηλιοβασιλέματα, cocktail, δυνατή μουσική, πάρτι στην άμμο και χορό μέχρι το ξημέρωμα... Αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να πάτε μακριά, γιατί το πρώτο μεγάλο dance festival για φέτος το καλοκαίρι φιλοξενείται στο Bolivar Beach Bar στις 20 Ιουνίου.

Δίπλα στην θάλασσα, «πάνω στο κύμα», μέσα στην «Ακτή του Ήλιου», με μεγάλους κορμούς να στηρίζουν την εξωτική, χορτάρινη σκεπή του, μας περιμένει ένα τοπίο που θυμίζει Καραϊβική και μετατρέπεται στο ιδανικό dance floor για το ένα μεγάλο house party.

8 Hot Dance Acts καταλαμβάνουν τα decks του Bolivar Beach Bar, όπου το Clubber.gr γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας του. Τα decks του Bolivar θα καταλάβουν οι Kolombo, Phonique, Blond:ish, Crazy P feat. Danielle Moore, Cj Jeff, Nino Santos & Lightem, George R και Skinny.

Ο Olivier Gregoire a.k.a. Kolombo, είναι από τους πλέον παραγωγικούς και πολυπράγμονες djs και θα φέρει στο Beach House Festival 013 το καινοτόμο πνεύμα του και ό,τι πιο μοντέρνο παίζεται στα διεθνή dance floors. Ο Phonique είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην freestyle, deep house σκηνή, αυτήν τη στιγμή στον κόσμο. Οι Blond:ish, το ξανθό δίδυμο από τον Καναδά, καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα και γοητεύει τις μάζες. Οι εντυπωσιακοί Crazy P που έχουν αφήσει το σημάδι τους στη dance μουσική, στέλνουν τη Danielle Moore με την απαράμιλλη φωνή, το groove και τη ζωντάνια σας να μας παρασύρει σε ατέλειωτο χορό. Ο Cj Jeff ή αλλιώς «God is a Dj», είναι ο σταρ της ελληνικής dance σκηνής. Οι Nino Santos & Lightem αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους το 2010 και να μεταδώσουν τη groovy διάθεσή τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο George R, Γιώργος Ράπτης, δηλώνει αιώνιος εραστής της house μουσικής και ο Skinny είναι dj, ραδιοφωνικός παραγωγός κι έχει μοιραστεί τα decks με όλα τα μεγάλα διεθνή ονόματα όπως οι Carl Cox, Betoko, Mario Basanov. Όλοι αυτοί θα βρεθούν στις 20 Ιουνίου στο Bolivar Beach Bar.

Πληροφορίες: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 697 0367684, είσοδος 10 ευρώ.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...