25.6.13

Μάθε όλα τα απαραίτητα για να γίνεις... international εραστής

Σε ποια χώρα κάνουν περισσότερο σεξ σε δημόσιους χώρους; Ποια είναι η καλύτερη στάση; Πρόσθεσε κάποια από τα καλύτερα tips του κόσμου στα δικά σου και κάνε σεξ παγκόσμιας κλάσης.







Οι Ελληνες λένε ότι κάνουν πολύ σεξ. Μιλούν συνεχώς γι' αυτο με τους φίλους τους, στη δουλειά, στο μπαρ, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Ολα σχετίζονται με το σεξ και κάθε πρόταση μπορεί να εξελιχθεί σε σεξουαλικό υπονοούμενο. Σύμφωνα με έρευνα του Men's Health σε 40.000 αναγνώστες παγκοσμίως, η Ελλάδα έρχεται στατιστικά στην 3η θέση όσον αφορά την ποσότητα σεξ που κάνουν οι άντρες ετησίως.

Πάρε μια γεύση για το πώς κάνουν σεξ σε όλο τον κόσμο, κλέψε τις χρήσιμες συμβουλές των sex editors από τις διεθνείς εκδόσεις του MH και βοήθησε να ανέβουν κι άλλο τα ποσοστά.

Ιταλία
Ο έρωτας περνά από το στομάχι
Είναι γεγονός ότι καλό φαγητό, ακριβό κρασί και χαλαρή συζήτηση οδηγούν στο καλό σεξ. «Οι Ιταλοί συρρέουν σε dinner parties για να γνωρίσουν γυναίκες» λέει η Adriana Amedei, sex editor του Men's Health στην Ιταλία. «Δεν έχει πολύ κόσμο, πολλή φασαρία, είναι χαλαρά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μοιραστείς τις απόψεις σου... για αρχή». Το πραγματικό ερωτικό παιχνίδι αρχίζει στο τραπέζι. Φλερτάροντας ανοιχτά πάνω στο φαγητό (ή κρυφά κάτω από το τραπέζι) χτίζεις ερωτική οικειότητα, η οποία θα ξεχειλίσει μετά. «Το φαγητό και το σεξ είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, γιατί και τα δύο διεγείρουν τις αισθήσεις» λέει η Martha Hopkins, συγγραφέας του InterCourses: An Aphrodisiac Cookbook.

Κάν' το κι εσύ
«Ακουσέ την προσεκτικά, κράτα συνεχώς οπτική επαφή μαζί της και βρες κοινά ενδιαφέροντα για να συζητήσετε» λέει η Hopkins. «Μετά, όσο τρώτε, άφηνε ερωτικά υπονοούμενα (τα μύδια είναι πολύ αφροδισιακά. Μμμμμ, το σιρόπι σοκολάτας είναι πολύ νόστιμο). Ετσι δημιουργείς ατμόσφαιρα για το μετά. Μην το παρακάνεις όμως. Δεν θες να την κουράσεις ούτε να φανείς ξελιγωμένος».

Ολλανδία
Παίξε με τις στάσεις
Ξέρουν τι θέλουν και πώς να το ζητήσουν από τη σύντροφό τους. Το 64% των Ολλανδών (αντρών και γυναικών) νιώθουν αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να απαιτήσουν αυτό που θέλουν κατά τη διάρκεια του σεξ, τη στιγμή που ούτε οι μισοί Αμερικανοί τολμούν να μιλήσουν, σύμφωνα με έρευνα της Durex. Ας μη συζητήσουμε για τους Ελληνες. «Στα μπαρ οι γυναίκες την πέφτουν στους άντρες με την ίδια συχνότητα που οι άντρες θα πλησιάσουν μια γυναίκα. Και τα δύο φύλα είναι το ίδιο πρόθυμα να πειραματιστούν σεξουαλικά» λέει η Achsa Vissel, Ολλανδή ψυχολόγος με ειδικότητα στο σεξ. Οταν είσαι ευθύς και ειλικρινής για τα αισθήματα και τις επιθυμίες σου ανοίγεις το δρόμο προς την απόλαυση.

Κάν' το κι εσύ
«Οι Ολλανδοί άντρες προσέχουν σημεία που δεν θεωρούνται τόσο ερωτικά, όπως το εσωτερικό των χεριών, η πλάτη και οι ώμοι» λέει η Vissel. Ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα εξασφαλίζεις περισσότερο σεξ: το 63% των Ολλανδών είναι ικανοποιημένο με την ποσότητα σεξ που κάνει σε σύγκριση με το 55% των Αμερικανών. Οταν η σύντροφός σου είναι έτοιμη να κάνει κάτι άλλο εκτός από την ιεραποστολική στάση, δοκίμασε στάσεις που σου επιτρέπουν να διεγείρεις την κλειτορίδα της κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως με αυτήν από πάνω ή στα τέσσερα. 

Ινδία 
Παρατεταμένη απόλαυση
Οι Ινδοί συμφωνούν με τον Καβάφη ότι το ταξίδι είναι συνήθως πιο ενδιαφέρον από τον τελικό προορισμό. «Η σεξουαλική απόλαυση συνδέεται με τη σταδιακή προσπάθεια σαγήνευσης, που περιλαμβάνει απλές κινήσεις: να ερωτοτροπείς, να χαϊδεύεις απαλά, να φιλάς» λέει η Sanjay Srivastava, Ph.D., συγγραφέας του Passionate Modernity. «Αν επικεντρωθείς στο τελικό αποτέλεσμα, χάνεις το νόημα».

Κάν' το κι εσύ
Δοκίμασε μία πρακτική που ονομάζεται karezza, στην οποία ο άντρας παραμένει μες στη γυναίκα για τουλάχιστον 10 λεπτά και κουνιέται μόνο όταν είναι απαραίτητο για να παραμείνει σε στύση. Διείσδυσε μέσα της αργά και απαλά. Βρείτε τον ίδιο ρυθμό αναπνοής και διατηρήστε την οπτική επαφή. Επικεντρώσου στη συναισθηματική και όχι στη φυσική επαφή σας. «Το συμβατικό σεξ μπορεί να γίνει πολύ περιοριστικό» λέει η Kenneth Ray Stubbs, Ph.D., συγγραφέας του The Essential Tantra. «Η μέθοδος karezza οδηγεί σε μεγαλύτερο οργασμό και για τους δύο».

Αγγλία
Πάμε έξω
Ο Χιου Γκραντ έχει τυποποιήσει τους Αγγλους ως ήρεμους και αδέξιους εραστές. Σύμφωνα με έρευνα της Durex, όμως, που έγινε το 2005 σε 317.000 άτομα από 41 χώρες, οι Αγγλοι είναι τόσο ακαταμάχητοι, που οι γυναίκες δεν περιμένουν να γυρίσουν στο σπίτι για να τους «ξεμοναχιάσουν». Διπλάσιος αριθμός Αγγλων -σε σχέση με του Αμερικανούς- αναφέρουν ότι έχουν κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε κήπους και σε απομονωμένα στενά δρομάκια. «Πολλοί γνωστοί μου έχουν ερωτευτεί με την πρώτη ματιά στο ταμείο του σούπερ μάρκετ» λέει η Vicky Ford, Βρετανίδα ψυχοσεξουαλική θεραπεύτρια και συγγραφέας του Overcoming Sexual Problems. «Προφανώς έχουν ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησαν με τα μάτια στο δρόμο για το σπίτι τους».

Κάν' το κι εσύ
Εξέγειρε τη φαντασία της και κάνε τη να έχει μεγάλες προσδοκίες. Τράβηξέ την κάπου απόμερα (σε ένα σκοτεινό δρομάκι ή μία απομονωμένη πυλωτή) και κάνε της σεξ χαϊδεύοντας απαλά το λαιμό της, προτείνει η Emily Dubberley, sex expert και συγγραφέας του Brief Encounters. «Ο φόβος μήπως σας πιάσουν διεγείρει τις αισθήσεις της» εξηγεί η Ford. «Η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη και η όλη εμπειρία είναι πολύ έντονη».

Αυστραλία 
Οδήγησέ τη στα άστρα
Το παλιό χιτάκι «Δεν το ξανακάνω σε Autobianci» δεν το συμμερίζονται οι Αυστραλοί. Εχουν φετίχ να κάνουν σεξ μες στα αυτοκίνητά τους. Σύμφωνα με έρευνα της Durex, το 75% των Αυστραλών έχει κάνει εκεί σεξ. «Βρίσκουμε εύκολα ένα ασφαλές και πριβέ μέρος για να το κάνουμε» λέει η Jan Hall, Ph.D., Αυστραλή σεξοθεραπεύτρια. Το αυτοκίνητο αποτελεί την τέλεια κάλυψη: «Το να αποδράσεις μυστικά για λαθραίο σεξ χωρίς να το καταλάβει κανείς είναι κάτι το οποίο λατρεύω να κάνω!» λέει η Αυστραλή Gabrielle Morrissey, Ph.D., συγγραφέας του A Year of Spicy Sex.

Κάν' το κι εσύ
Καθοδόν προς το πάρτι που σας έχουν καλέσει είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις στάση στον παράδρομο και να την τραβήξεις πάνω σου - η διάθεση είναι ανεβασμένη και είστε και οι δύο ντυμένοι και προσεγμένοι. Ακούμπησε ελαφρά το εσωτερικό των μηρών της με τα δάχτυλά σου και πες της ότι δεν θα είναι ωραία να φτάσετε πρώτοι. Καλύτερα να αργήσετε λίγο για να κάνετε και θεαματική είσοδο. «Θα νιώθεις όλο το βράδυ ότι μοιράζεστε ένα μυστικό, ειδικά αν έχετε υποσχεθεί ότι θα κάνετε άλλο ένα πιτ στοπ και στο γυρισμό» λέει η Morrissey.

Ρουμανία 
Ευθεία προσέγγιση
Το να γνωρίσεις γυναίκες είναι εύκολη υπόθεση εάν δεν πανικοβάλλεσαι και καταβάλλεσαι από ανασφάλεια (Με κοιτάει; Δεν με κοιτάει;). Μην επιχειρήσεις αθώο φλερτ (στέλνοντάς της ποτό) και μην παρατηρήσεις τη γλώσσα του σώματός της για να καταλάβεις αν σε θέλει. Οι άντρες στη Ρουμανία, όταν θέλουν μια γυναίκα, πάνε κατευθείαν και της το λένε. «Οι άντρες εδώ έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση» λέει η Felicia Abaza, συντάκτρια σεξ στο Men's Health της Ρουμανίας. «Και οι γυναίκες έχουν μάθει να ανταποκρίνονται σε αυτήν την προσέγγιση».

Κάν' το κι εσύ
Βαριεστημένες και ντροπαλές προσεγγίσεις είναι αποτυχημένες. Πλησίασέ τη σε ανύποπτο χρόνο και ψιθύρισε στο αυτί της: «Απλώς έπρεπε να είμαι κάπου κοντά σου». Πρόσεξε το ύφος σου και τον τόνο της φωνής σου. Αν είσαι απότομος, την «κόβεις». Εχεις σίγουρα αποτελέσματα αν είσαι ήρεμος. «Παράσυρέ τη με τη φωνή σου» λέει η Patricia Cihodaru, Ms.C., ψυχολόγος και sex expert από τη Ρουμανία. Οταν θα έρθετε αρκετά κοντά και υπάρχει πλέον τόση οικειότητα ώστε να μη φας μπουνιά στο σαγόνι «πες της πόσο όμορφη είναι και ότι τη θες» προτείνει η Cihodaru. «Το άκουσμα της επιθυμίας σου είναι το πιο ισχυρό αφροδισιακό».

Κίνα
Τεχνολογική ένταση
Ξέχνα τον εξής κανόνα: τηλέφωνο τρεις ημέρες μετά το πρώτο ραντεβού. Στην Κίνα, οι άντρες δίνουν συνέχεια σε ένα επιτυχημένο ραντεβού στέλνοντας την επόμενη μέρα e-mail. «Η τεχνολογία εδώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις ερωτικές σχέσεις» λέει η Yoyoo Chow, συντάκτρια σεξ στο Men's Health της Κίνας. «Τα περισσότερα ζευγάρια γνωρίζονται μέσω Internet, οπότε αν ένας άντρας δεν πάρει την πρωτοβουλία να κινηθεί γρήγορα, η γυναίκα θα βρει κάποιον άλλο σχετικά σύντομα».

Κάν' το κι εσύ
Στείλε ένα σύντομο κι ενδεικτικό μήνυμα, λέει η Chow. Κάτι απλό όπως «η χθεσινή νύχτα ήταν φανταστική. Πότε μπορώ να σε ξαναδώ;» θα διεγείρει το ενδιαφέρον της. Αν αισθάνεται όπως κι εσύ, θα απαντήσει γρήγορα και με ανάλογο ύφος. Καθώς δένεστε ερωτικά και η ένταση ανεβαίνει, αντιστάσου στον πειρασμό να της ανοίξεις την καρδιά σου, να της εξιστορήσεις την ιστορία της ζωής σου και να της στείλεις τη λίστα με τις δέκα φαντασιώσεις σου μέσω Διαδικτύου. Σε τόσο αρχικό στάδιο φλερτ, η λακωνικότητα είναι πάντοτε πιο σέξι. Και να θυμάσαι: αν στείλεις emoticons, να είσαι σίγουρος ότι θα κοιμηθείς μόνος σου το βράδυ.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...