27.6.13

Όλο το Χόλιγουντ μαζεμένο σε μια ταινία-Δεν χορταίνεις να βλέπεις! Πάρε μια δόση στo teaser του «Counselor»

Πώς θα σας φαινόταν εάν σας λέγανε ότι μια μέρα θα μαζευτούν σχεδόν όλα τα κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ και θα πρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία που το σενάριο υπογράφει απευθείας για την οθόνη ο Κόρμακ ΜακΚάρθι, ένας συγγραφέας του οποίου τα βιβλία έχουν δώσει ταινίες όπως το «Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» και το «The Road».

Ε ναι, λοιπόν, δεν αποτελεί όνειρο καλά ακούσατε το εγχείρημα αυτό είναι έτοιμο να λάβει "σάρκα και οστά" σε περίπου τέσσερα μηνάκια!


Το καστ που διαθέτει αυτή η ταινία θα σας κάνει να τρίβεται τα ματάκια σας, αφού πολύ απλά μοιάζει ιδανικό. Βασισμένο στο πρώτο πρωτότυπο σενάριο του Κόρμακ ΜακΚάρθι («Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους», «Τhe Road»), η ταινία με τίτλο «The Counselor» αφηγείται την ιστορία ενός δικηγόρου (τον υποδύεται ο Μάικλ Φασμπέντερ) που μπλέκει σε μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών (ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν έμπορο) και το «ονειρεμένο» καστ συμπληρώνουν ο Χαβιέ Μπαρδέμ, η Πενέλοπε Κρουζ και η Κάμερον Ντιάζ που αντικατέστησε την Αντζελίνα Τζολί, η οποία δεν μπορούσε τελικά να συμμετέχει στην ταινία λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι ένας δικηγόρος αποφασισμένος να βγάλει πολλά χρήματα και μάλιστα πολύ γρήγορα. Κάτι που όπως συμβαίνει συχνά, τον κάνει να συμφωνήσει σε κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα έβρισκε πιθανότατα πολύ κακή ιδέα: Να βοηθήσει ένα ζευγάρι εμπόρων ναρκωτικών (που έχουν σαν κατοικίδια δυο γατόπαρδους), να φέρουν εις πέρας την μεταφορά μιας τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών από την Κολομβία στην Αμερική.


Καθώς φυσικά το σενάριο είναι γραμμένο από τον ΜακΚάρθι, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως τα πράγματα δεν θα πάνε κατ' ευχήν και πως η πιο βίαιη και σκοτεινή πλευρά των ηρώων και της πραγματικότητας θα δείξει το άσχημο πρόσωπό της. Η απειλητική μουσική, εκείνο το συρματόσκοινο στη μέση του δρόμου και τύχη του άτυχου μοτοσικλετιστή, αποτελούν μια υπόσχεση που κάτι μας λέει ότι θα εκπληρωθεί με τον πιο επώδυνο τρόπο.

Το φιλμ που γυρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Λονδίνο και την Αμερική (τα γυρίσματα διακόπηκαν για μια εβδομάδα εξ' αιτίας της αυτοκτονίας του αδελφού του σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ) αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου και μοιάζει ήδη σαν μια από τις ταινίες που θα μας απασχολήσουν για καιρό.

Πάρτε μια γεύση για το τι σας περιμένει...




Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...