22.6.13

Full moon party στο Bolivar Beach Bar

Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα λάμψει στον ουρανό η Πανσέληνος του Ιουνίου, το μεγαλύτερο και κοντινότερο φεγγάρι στη Γη και το Bolivar Beach Bar θα το γιορτάσει με ένα full moon party.



Το stage θα στηθεί για μια ακόμη φορά, δίπλα στην κατασκευή του Bolivar και το κοινό, κάτω από το «Super Moon» και τους φοίνικες, θα χορεύει μέχρι τελικής πτώσεως, υπό τους ήχους του Balkan Extravaganza Show . Special guest θα είναι οι Melios Balkana Mama, η Αγγελική Τουμπανάκη, οι Batala και η Dj Spery.

Oι Melios Balkana Mama είναι μια 10μελής μουσική παρέα που κάνει αισθητή την παρουσία της, τόσο με το πολυπληθές σχήμα τους όσο και με τις μουσικές τους εμπνεύσεις και διασκευές.

H Dj Spery πιστεύει πως «η Βαλκανική μουσική είναι το μικρόβιο. Και η ίδια το... μεταδίδει!». Ήχοι από πνευστά, ξέφρενοι ρυθμοί, τσιγγάνικες μελωδίες. Το σκηνικό αυτό, αποτελεί τρόπο ζωής για την Dj Spery που εδώ και πέντε χρόνια έβαλε σκοπό να διαδώσει τους Βαλκανικούς ήχους από πόλη σε πόλη με το «Balkan Extravaganza Show». Το performance της είναι επηρεασμένο από τις κινήσεις των belly dancers, την ενέργεια της Σλάβικης ψυχής και τα γυναικεία φωνητικά των παραδοσιακών Βουλγάρικων τραγουδιών που συνοδεύει με τους live ήχους του ταμπουρίνου και της γκραν κάσας της.

H Αγγελική Τουμπανάκη είναι η δημιουργός και τραγουδίστρια των «Buzz Bastardz» που συνδυάζουν τζαζ αρμονία με παραδοσιακούς ήχους και ρυθμούς διαφόρων λαών και οι Batala είναι ένα διεθνές μουσικό group, που κινείται σε ρυθμούς samba reggae και έχει αποστολή να μεταφέρει την αυθεντική μουσική και την κουλτούρα του καρναβαλιού της Bahia στο πλατύ κοινό.

Πληροφορίες: Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 697 0367684, είσοδος ελεύθερη.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...