20.6.13

5+1 τρόποι για να κάνετε φθηνές διακοπές

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε καλά και να κάνουμε τις διακοπές μας. Αρκεί, να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις που εξυπηρετούν την τσέπη μας. Εξάλλου, οι διακοπές αποτελούν μια ανάγκη που δεν μπορεί κανείς να παραλείψει!

Κάντε Camping!

Tο camping αποτελεί πάντα μια λύση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, αφού έχει ελάχιστο κόστος και σας φέρνει σε απόλυτη επαφή με τη φύση. Στα οργανωμένα camping η διαμονή σας κοστίζει περίπου 115 ευρώ. Αν πάλι είστε πιο εξοικειωμένοι με αυτόν τον τρόπο απόδρασης μπορείτε να προτιμήσετε την ελεύθερη κατασκήνωση. Σίγουρα θα διασκεδάσετε, είτε είστε μεγάλη παρέα, είτε μικρότερη και μην ξεχάσετε να μαζευτείτε το βράδυ γύρω από τη φωτιά σας και να μοιραστείτε… τρομαχτικές ιστορίες!

Πανδοχεία με φθηνή διαμονή και πρωινό

Χρειάζεστε λίγη ξεκούραση και χαλάρωση; Ψάξτε για φθηνά πανδοχεία σε κοντινές περιοχές από τον τόπο διαμονής σας, τα οποία περιλαμβάνουν το πρωινό σας γεύμα. Ανάλογα με τον πόσο χρόνο θα διαθέσετε για την έρευνα σας, μπορείτε να ανακαλύψετε μικρά… διαμάντια από πανδοχεία που διαθέτουν βιβλιοθήκες, συλλογές ταινιών και πολλά άλλα τα οποία μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε στους κοινόχρηστους χώρους είτε στο δωμάτιο σας. Επίσης, να έχετε υπόψη σας πως σε τέτοιου είδους καταλύματα τα γεύματα σας – το πιθανότερο είναι- να είναι πολύ πιο προσεγμένα και φτιαγμένα από τα χεράκια μιας πολύ παραδοσιακής μαγείρισσας.

Επισκεφτείτε οινοποιεία

Αν είστε λάτρεις του κρασιού θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα οινοποιείο άμεσα! Η εμπειρία είναι πάρα πολύ διασκεδαστική και θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε δοκιμάζοντας νέα κρασιά και συζητώντας με φίλους σας.

Κάντε βόλτα στα Εθνικά Πάρκα

Δεν είναι ανάγκη να κατασκηνώσετε σε ένα Εθνικό Πάρκο. Μπορείτε απλά να ξοδέψετε εκεί τη μέρα σας, να κάνετε τις βόλτες σας και το πικ νικ σας. Το καλό είναι, πως πολλά από αυτά δεν έχουν καν τιμή εισόδου, οπότε μπορείτε να το επισκεφτείτε χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση. Αν πάλι επιλέξετε να επισκεφτείτε κάποιο που χρειάζεται εισιτήριο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, αφού το κόστος δεν είναι μεγάλο.

Πηγαίνετε στην κοντινή σας παραλία!

Μια βόλτα στην παραλία δεν είναι απαραίτητο πως πρέπει να συνοδευτεί και με μπάνιο. Υπάρχουν τόσα άλλα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκεί, όπως το να παίξετε βόλεϊ ή ό, τι άλλο σας αρέσει, να κάνετε πικ νικ και να χαλαρώσετε. Ο ήχος των κυμάτων θα σας χαλαρώσει απίστευτα.

+1: Αν δεν σας αφήνει ικανοποιημένους καμία από τις παραπάνω ιδέες, τότε αυτό που έχετε να κάνετε για να εξοικονομήσετε χρήματα, είναι να οργανώσετε τις διακοπές από πολύ νωρίς, ώστε να πετύχετε προνομιακές τιμές και πακέτα προσφορών!


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...