20.6.13

Huawei Ascend P6, το πιο λεπτό quad-core smartphone στον κόσμο (photos & video)

Το Huawei Ascend P6 είναι πλέον επίσημο και πιο λεπτό από οποιοδήποτε άλλο σύγχρονο smartphone. Αν νομίζετε ότι πρόκειται για ένα ακόμα Κινέζικο smartphone κάνετε λάθος, γιατί το Ascend P6 στοχεύει στην ίδια αγορά με το iPhone 5 και το Samsung Galaxy S4 αλλά μα χαμηλότερη τιμή.

HUAWEI ASCEND P6 ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟ IPHONE 5

Με οθόνη 4.7 ιντσών και ανάλυση HD 720p το Huawei Ascend P6 βρίσκεται ένα κλικ μακρυά στην ανάλυση όταν συγκριθεί με τα άλλα high end μοντέλα, όπως το Galaxy S4 και Xperia Z. Επεξεργαστής quad-core 1.5GHz με βοήθεια από 2GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου στο τηλέφωνο. Δυνατότητα χρήσης κάρτας μνήμης microSD με χωρητικότητα μέχρι και 32GB θεωρείται δεδομένη για ένα smartphone με την τιμή του Ascend P6.

Κάμερα 8 megapixel με BSI αισθητήρα για καλύτερες νυχτερινές λήψεις και δυνατότητα για macro mode στα 4 εκατοστά και φυσικά για full HD video 1080p. Αν σας αρέσουν οι πολύ κοντινές φωτογραφίες από φαγητό, λουλούδια, νύχια με το Huawei Ascend P6 θα έχετε τις καλύτερες φωτογραφίες. Η κάμερα που βρίσκεται στην πρόσοψη έχει την ασυνήθιστα υψηλή ανάλυση των 5 megapixel που μαζί με τα εξειδικευμένα Huawei apps φροντίζει για την καλύτερη selfie και duck face φωτογραφία που βγάλατε ποτέ.

Στον τομέα των ηλεκτρονικών και επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, το Ascend P6 χρησιμοποιεί 3G και 3.5G με την έκδοση LTE να είναι διαθέσιμη μετά το καλοκαίρι. Bluetooth 3.0, WiFi 802.11b/g/n θεωρούνται δεδομένα όπως και η πυξίδα μαζί με το γυροσκόπιο. Όλα αυτά σε αλουμινένιο σώμα που θυμίζει iPhone 5 στο πάνω μέρος αλλά έχει πάχος μόλις 6.18mm. Για λόγους σύγκρισης, το iPhone 5 έχει πάχος 7.6mm.

ΟΘΟΝΗ 4.7 ΙΝΤΣΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ IN-CELL LCD ΚΑΙ MAGICTOUCH ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ






Για να τα βγάλει πέρα με όλα αυτά το Ascend P6 χρησιμοποιεί μπαταρία 2000mAh που με την βοήθεια των τεχνολογιών Automated Discontinuous Reception (ADRX) και Quick Power Control (QPC) καταφέρνει να εξοικονομήσει μέχρι και 30% ενέργεια σε σύγκριση με ανταγωνιστικά smartphones που χρησιμοποιούν ίδια μπαταρία.

Το Huawei Ascend P6 αναμένεται στην Κίνα τις επόμενες μέρες και την Ευρώπη από τον Ιούλιο 2013 σε συνολικά 19 χώρες με τιμή που υπολογίζεται στα 449 ευρώ. Δυστυχώς δεν ξέρουμε αν η Ελλάδα είναι μία από αυτές αλλά είναι πολύ πιθανό. Σίγουρα το χρυσό και ροζ Ascend P6 δεν θα περάσει απαρατήρητο, δίπλα στα λευκά και μαύρα Ascend P6.



Το Huawei Ascend P6 τρέχει Android 4.2 και όπως είναι φυσικό η Huawei έχει φροντίσει για το δικό της UI και apps που θα κάνουν το Ascend P6 να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το IMAGESmart app που “κάνει επαγγελματία ακόμα και τον νέο φωτογράφο” με την αυτόματη ρύθμιση αντίθεσης χρμάτων και επιλογής του κατάλληλου mode.

Τον έλεγχο του τηλεφώνου έχει το Emotion UI με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και apps όπως Me Widget, MagicTouch, SmartReading αλλά και βελτιώσεις στο software της κάμερας για πανοραμικές φωτογραφίες.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...