14.6.13

eleMMent PALAZZO RV. Ένα ...παλάτι σε τροχούς!

Όποιος ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα θεωρώντας ότι το ενοίκιο που πληρώνει είναι υψηλό, είναι βέβαιο ότι θα νιώσει άβολα διαβάζοντας ότι το συγκεκριμένο τροχόσπιτο αξίζει 3.000.000 δολάρια έχει κατασκευαστεί ειδικά για τους σεΐχηδες του πετρελαίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κοινού με μια Mercedes G65 AMG προκειμένου να κατακτήσουν τους αμμόλοφους και διαθέτει επιχρυσωμένα έπιπλα και είδη υγιεινής, κομμάτια από ρουμπίνια και σκαλιστά Citrine κρύσταλλα.

Αυτοί οι άνθρωποι θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους στο eleMMent PALAZZO , το οποίο κατασκευάζεται από την αυστριακή Marchi Mobile.

Το PALAZZO έχει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος. Μέχρι και μια pop-up βεράντα στην κορυφή ενώ μία από τις πλευρές του επεκτείνεται προς τα έξω, μετατρέποντας το απλό τροχόσπιτο σε ένα παλάτι με ρόδες.


Με αυτή την επέκταση ο εσωτερικό χώρος του τροχόσπιτου αυξάνεται, περιλαμβάνοντας ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό με πλήρη μεγάλη οθόνη τηλεόρασης και μια κουζίνα για το δείπνο.

Εντυπωσιακό θα μου πείτε. Σαφώς και είναι. Βεβαίως, σε ότι αφορά την εμφάνιση, υπάρχουν πολλές ενστάσεις. Το αμάξωμα έχει κατασκευαστεί από την γερμανική Neoplan και μοιάζει σε ψάρι με πολλά οιδήματα στην κοιλιά. Τέλος πάντων. Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 150 χλμ./ώρα και είναι βέβαιο ότι θα συγκινήσει αρκετούς πετρελαιάδες.



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...