14.6.13

Βουλή: Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ΕΡΤ

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την κοινοβουλευτική επιτροπή στην οποία συζητείται νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και το e-mail του υπουργού Οικονομικών για όσους αναμεταδίδουν το σήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών τόνισε: «Έχω ευθύνη. Δεν είμαστε χώρα μπέστε σκύλοι αλέστε».

Σχολιάζοντας και αναφορά του Μίμη Ανδρουλάκη ότι ο υπουργός Οικονομικών με όσα λέει πυροδοτεί την κυβερνητική συνοχή, ο κ. Στουρνάρας Παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του για την τοποθέτηση του βουλευτή Μίμη Ανδρουλάκη ότι «ο υπουργός Οικονομικών με όσα λέει πυροδοτεί την κυβερνητική συνοχή».

«Εγώ προσπαθώ να βρίσκω συναινετικές λύσεις. Εμείς προτείναμε μια λύση. Αν κάποιος δεν συμφωνεί πρέπει να προτείνει κάτι ισοδύναμο. Το να λες όχι χωρίς να προτείνεις δεν δίνει λύση στη πρόβλημα. Η ουσία είναι ότι προσπαθούμε να λειτουργήσει εκ νέου η δημόσια ραδιοτηλεόραση που είχε πολύ αρνητικές επιδόσεις και σε θέματα κόστους και σε θέματα τηλεθέασης. Δεν θέλω να οξύνω το κλίμα αλλά όταν έρθει η ώρα θα δώσω τα στοιχεία», είπε ο κ. Στουρνάρας.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...