13.6.13

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων

Να ανακαλέσει την «πρωτοφανή» απόφασή της να κλείσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση καλούν την ελληνική κυβέρνηση η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και οι Ενώσεις - μέλη τους στην Ελλάδα (ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΠΗΤ).


Ειδικότερα, σε μήνυμά του προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ ο διευθυντής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Τζιμ Μπουμέλα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό που συνέβη σε εσάς, ραγίζει τις καρδιές μας, μάς κάνει να θυμώνουμε αλλά πάνω από όλα είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε στο πλευρό σας. Εσείς, οι οικογένειές σας και τα παιδιά σας θα πρέπει να πληρώσετε για μια κρίση που δεν δημιουργήσατε εσείς. Αυτή η κρίση, που προκλήθηκε από την απληστία και την ανικανότητα των τραπεζιτών, των επιχειρηματιών και των πολιτικών, έχει θέσει σε κίνδυνο το βιοτικό σας επίπεδο».

Τόσο η Διεθνής όσο και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων ζητούν από την κυβέρνηση να εγκαταλείψει τα σχέδιά της για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και από τους βουλευτές ζητούν να συντονίσουν τις ενέργειέςτους προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν πλάνα που βλάπτουν τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...