14.5.13

Μια βραδιά cabaret και μαγείας στο Half Note

Οι Belleville επιστρέφουν στο Half Note σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου, μαζί με την σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του Μεσοπολέμου, τη μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση και τις λεπτές πινελιές χιούμορ.



Οι μουσικές τους επιρροές ξεκινούν από την jazz και τη blues, το swing του Μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο. Οι Belleville ξεκινούν το ταξίδι τους προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο, πιστεύοντας παράλληλα, πως σύμφωνα με τη σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό.

Οι Belleville είναι μία μπάντα που μετράει δύο χρόνια μουσικής ζωής, έχοντας ήδη εμφανιστεί σε πολλά μέρη στην Αθήνα και εκτός. Την Τρίτη 14 Μαΐου μας περιμένουν όλους στη σκηνή του Half Note, σε μια βραδιά cabaret και μαγείας. Μαζί τους θα είναι μάγοι και ταχυδακτυλουργοί της Διεθνούς Αδελφότητας Μάγων «IBM Athens ring 338» σε μια εμφάνιση-έκπληξη, για να αναβιώσουν την εποχή που οι νύχτες είχαν χρώμα, χορό, βελούδο και μετάξι. Μαζί τους ως guest θα είναι και ο μοναδικός Δώρος Δημοσθένους.

Πληροφορίες: Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς,www.halfnote.gr , 210 9213310, στις 10 μ.μ., είσοδος 10€.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...