14.5.13

Acer Aspire P3, το πρώτο convertible ultrabook με Windows 8

H Acer το ονομάζει το Aspire P3, convertible ultrabook που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας φορητός υπολογιστής με κανονικό πληκτρολόγιο αλλά και ως tablet αφού το πληκτρολόγιο-cover αποσπάται από το κυρίως μέρος. Πείτε γεια στο Acer Aspire P3.

Με μια πρώτη ματιά μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι το Acer Aspire P3 προορίζεται περισσότερο για κατανάλωση περιεχομένου, ψυχαγωγία και διασκέδαση, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του επαρκούν για να χρησιμοποιηθεί και ως υπολογιστής που θα αυξήσει την παραγωγικότητα καθώς βρίσκεστε σε κίνηση.

Το Acer Aspire P3 έρχεται με Intel Core i3 και i5 επεξεργαστές και τρέχει την κανονική έκδοση των Windows 8. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κανείς να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιήσει όλες τις εφαρμογές τόσο από το Windows Store όσο και τις παραδοσιακές (legacy) εφαρμογές στην κλασική επιφάνεια εργασίας.

Το Acer Aspire P3 συνοδεύει ένα πληκτρολόγιο-cover για το tablet το οποίο διαθέτει πλήκτρα κανονικού μεγέθους για ακόμη πιο άνετη πληκτρολόγηση στο γραφείο, γεγονός που ενδεχομένως να το εντάσσει στην κατηγορία hybrid και όχι ως ακόμη ένα Windows 8 tablet. Το tablet ζυγίζει 790 γραμμάρια και το πληκτρολόγιο-cover 600 γρ., ενώ συνολικά το βάρος του είναι 1,39 κιλά.


Το Acer Aspire P3 διαθέτει δύο κάμερες (εμπρός και πίσω) και η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τις 6 ώρες. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς stylus που πωλείται ξεχωριστά και ολοκληρώνει ακόμη περισσότερο την εμπειρία χρήσης της οθόνης αφής.

ACER ASPIRE P3 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οθόνη αφής HD 11,6” με τεχνολογία IPS, ανάλυση 1366 x 768 και γωνία θέασης 170 μοίρες
Επεξεργαστή Intel Core i3 και i5, ανάλογα με την έκδοση
Μνήμη RAM 2 ή 4 GB
SSD δίσκο 60 GB ή 120 GB
Θύρα USB 3.0 και HDMI
Dolby Home Theater ήχο για τα ακουστικά και τα ηχεία
Μπροστινή webcam Acer Crystal Eye HD με δυνατότητα λήψης 720p HD
Πίσω κάμερα 5 MP
Διάρκεια μπαταρίας έως 6 ώρες
Διαστάσεις: 295.4mm x 190.7mm x 9.95mm



Το Acer Aspire P3 κυκλοφορεί ήδη στην αμερικάνικη αγορά με αρχική τιμή τα 799,99 δολάρια.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...