10.5.13

Φρικτές αποκαλύψεις για το τέρας του Κλίβελαντ

Τέσσερις κατηγορίες για απαγωγή και τρεις για σεξουαλική κακοποίηση απαγγέλθηκαν εναντίον του κτήνους που κρατούσε φυλακισμένες για 10 χρόνια τρεις γυναίκες στο Κλίβελαντ του Οχάιο.


Τα δύο αδέρφια του που είχαν αρχικά συλληφθεί, αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν γνώριζαν για τα εγκλήματα. Το δικαστήριο όρισε εγγύηση 8 εκατ. δολαρίων για τον Κάστρο, ο οποίος κρατείται στην απομόνωση για να αποφευχθεί η πιθανότητα να αυτοκτονήσει. Η κόρη της 27χρονης Αμάντα Μπέρι, που αγνοείτο από το 2003, γεννήθηκε μέσα σε φουσκωτή πισίνα με τη βοήθεια μίας από τις άλλες κοπέλες, πιθανότατα της 32χρονης Μισέλ Νάιτ που εξαφανίστηκε το 2002.

Ομως εκτός από τη γέννηση της Τζόσελιν, οι καθημερινοί βιασμοί που υφίσταντο είχαν οδηγήσει σε πολλές εγκυμοσύνες και μία κοπέλα είχε τουλάχιστον πέντε αποβολές που προκάλεσε ο απαγωγέας με στέρηση τροφής και χτυπήματα στην κοιλιά.

Οι τρεις γυναίκες -η Μπέρι, η Νάιτ και η 23χρονη Τζίνα Ντεχεσούς, που απήχθη το 2004- κρατούνταν δεμένες σε χωριστά δωμάτια, γνώριζαν όμως η μία την ύπαρξη της άλλης και ο απαγωγέας τους τις έφερε σε επαφή μεταξύ τους έπειτα από χρόνια.

Μεταμφιεσμένες

Μόνο δύο φορές είχαν τη δυνατότητα να βγουν έξω και να πάνε μεταμφιεσμένες μέχρι το γκαράζ, ενώ η μοναδική ευκαιρία απόδρασης σε δέκα χρόνια δόθηκε την περασμένη Δευτέρα, με αίσια έκβαση χάρη στον γείτονα Τσαρλς Ράμσεϊ που άκουσε τις φωνές της Μπέρι.

Συγκλονιστικό είναι και ένα γράμμα αυτοκτονίας χρονολογίας 2004 που βρέθηκε στο σπίτι του Κάστρο, όπου ο άνδρας ομολογούσε ότι «έχει εμμονή με το σεξ και ότι χρειάζεται βοήθεια» και ότι δεν ήξερε ότι η Ντεχεσούς ήταν τόσο μικρή όταν την απήγαγε.

Ακόμη έλεγε ότι οι κοπέλες ευθύνονταν για την απαγωγή τους επειδή δέχθηκαν να μπουν σε αυτοκίνητο αγνώστου και ζητούσε τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει να δοθούν στα θύματά του.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...