13.9.12

iPhone 5 specs+pics

Το νέο iPhone 5 είναι γεγονός. Όπως το είχαμε δει τόσο καιρό αλλά με χαρακτηριστικά όπως ο νέος επεξεργαστής A6 με διπλάσιες επιδόσεις σε GPU και CPU, η νέα οθόνη 4 ιντσών που διατηρεί ακόμα την Retina ποιότητα, πιο λεπτό κατά 18%, μειωμένο βάρος κατά 20% και μικρότερο όγκο κατά 12% σε σύγκριση με το iPhone 4S. Κάμερα iSight 8 megapixel με νέο φακό από ζαφείρι και βελτιώσεις, κάμερα FaceTime με νέα ανάλυση HD 720p, νέο βύσμα Lighting για ταχύτερη μεταφορά δεδομένο και μικρότερο όγκο, ηλεκτρονικά που υποστηρίζουν σχεδόν όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο (GSM, LTE, DC-HSDPA), βελτιωμένο WiFi με dual band λειτουργία σε πρωτόκολλο 802.11n μέχρι και 150Mbps, διάρκεια μπαταρίας που ξεπερνάει αυτή του iPhone 4S με χρόνους: 8 ώρες ομιλίας, 8 ώρες LTE browsing, 10 ώρες video.




Πιθανότερο διάστημα διάθεσης του νέου iPhone στην Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή ο Δεκέμβριος, λογικά πριν τα Χριστούγεννα...



Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}

2 σχόλια έως τώρα. Εσύ τι πιστεύεις;

  1. Είναι ξεπερασμένο ήδη απο πολλά άλλα κινητά. Όλη η αγωνία, για το τι καινούργιο θα παρουσιάσει η Apple και τελικά τζίφος. Ευτυχώς μένουν μόνο 12 μήνες μέχρι το iPhone 5S (όπως πιστεύω οτι θα το ονομάσουν) και μπορούμε να "ονειρευόμαστε πως θα είναι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κόβω για απογοητευμένο πρώην iphonakia...Προσωπικά πάντως ποτέ δεν έβλεπα με καλό μάτι την Apple και τον τρόπο που λανσάρει τα προϊόντα της, ή που παρουσίαζε κάποια πράγματα ως καινοτομίες ενώ ήδη υπήρχαν. Ελπίζω το 5s να σε ενθουσιάσει τελικά.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...