15.6.13

O Keith Richards μιλά για τα ναρκωτικά και παραδέχεται: "Ήμουν χημείο"

O Keith Richards αυτοχαρακτηρίζεται ως "αλχημιστής" και τολμά να παραδεχτεί πως είχε κάνει το σώμα του "εργαστήριο" κατά τη διάρκεια των ανήσυχων χρόνων του μαζί με τους Rolling Stones.
 
Δεν ήταν βέβαια ότι δεν το είχαμε καταλάβει ή δεν το ξέραμα, αλλά για ακόμα μία φορά ο 69χρονος κιθαρίστας - που να θυμίσουμε σχετικά πρόσφατα είχε πέσει από κοκοφοίνικα (αλήθεια, τι να έκανε εκεί πάνω) - παραδέχτηκε πως το άρεσε να συνδυάζει δυνατά ναρκωτικά ώστε να δει τι μπορεί να βιώσει.
 
Το όλο του "πείραμα" σταμάτησε όταν το σώμα του είπε πως ήρθε η ώρα να τον αφήσει, διαφορετικά θα συνέχιζε. Συνεχίζοντας να μιλά για τις "αμαρτίες" του στο Men's Journal US, ο Richards εξομολογείται πως την περιοδεία των Stones στις ΗΠΑ το 1972 την είχε ονομάσει ως "Cocaine & Tequila Sunrise Tour" εξαιτίας των πολλών καταχρήσεων.
 
"Έβλεπα το σώμα μου ως ένα εργαστήριο, στο οποίο έβαζα διάφορες χημείες και μετά περίμενα να δω τι θα συμβεί. Με ιντρίγκαρε όλα αυτό. Κάποια στιγμή είπα "πρέπει να σταματήσω τώρα ή θα  έρθουν δύσκολες ώρες για μένα"". Την κοκαΪνη αποφάσισε να την κόψει το 2006 όταν έπεσε από έναν κοκοφοίνικα στο Fiji και αναγκάστηκε να κάνει εγχείρηση στον εγκέφαλό του. "Το σώμα μου είπε να σταματήσω με έναν σκληρό τρόπο". Πλέον, ο Keith δηλώνει καθαρός και το μόνο που κάνει είναι να πίνει αλκοόλ και να καπνίζει μαριχουάνα.
 

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...