5.6.13

Οι Ιmam Baildi γιορτάζουν την Ημέρα Περιβάλλοντος, σήμερα στην Τεχνόπολη

Επιστρέφοντας από δύο μήνες συναυλιών στην Αμερική και την Ευρώπη, οι Imam Baildi ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις με μία συναυλία σήμερα (Τετάρτη 5 Ιουνίου), Ημέρα Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ανακύκλωσης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.



Μετά από ένα χειμώνα με μοναδικές εμφανίσεις στη μουσική σκηνή του Kookoo, live σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, το πρώτο τους ταξίδι στο South by Southwest -το μεγαλύτερο music conference του πλανήτη στο Austin των ΗΠΑ- και μία ευρωπαϊκή περιοδεία με 20 συναυλίες στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία, οι Imam Baildi ετοιμάζονται για τα καλοκαιρινά τους ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

Η συνταγή είναι γνωστή και δοκιμασμένη πλέον σε κάθε είδους κοινό: 8 άτομα επί σκηνής συνδυάζουν τη μοναδική ατμόσφαιρα των παλιών ελληνικών τραγουδιών με τις δικές τους μουσικές παρεμβάσεις. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Φέτος το καλοκαίρι, η παρέα των Imam θα στήσει μια μουσική γιορτή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παίζοντας τις πολυαγαπημένες της μουσικές αλχημείες, αλλά και κομμάτια από το καινούργιο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2013. Η αρχή θα γίνει στις 5 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη, με ένα live ανεβαστικό, χορταστικό και καλοδουλεμένο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι.

Πληροφορίες: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548, είσοδος ελεύθερη.


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...