9.6.13

Ανακατασκευασμένα iPhone από τις ΗΠΑ με την πιστοποίηση της Apple προ των πυλών

Η Apple σύντομα θα αρχίσει να δέχεται την απόσυρση μεταχειρισμένων iPhone για την αγορά του νεότερου μοντέλου με έκπτωση στα καταστήματά της στις ΗΠΑ και θα διοχετεύει τα λεγόμενα refurbished iPhone σε αναπτυσσόμενες αγορές όπου οι δυνητικοί πελάτες της διψάνε για φθηνότερα iPhone. Η πληροφορία για την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με διανομέα στις ΗΠΑ προέρχεται από ανώνυμες πηγές και μεταδίδεται από το δίκτυο Bloomberg.
 
Αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι μια τέτοια απόφαση θα αύξανε τις πωλήσεις των νέων μοντέλων iPhone, αφού η παρεχόμενη έκπτωση θα μπορούσε να μειώσει στο ελάχιστο -ή ακόμα και να εκμηδενίσει- το κόστος απόκτησης του νέου μοντέλου, δεδομένου ότι στις ΗΠΑ το καινούργιο iPhone πωλείται στα 199 δολάρια με διετές συμβόλαιο. Πρόγραμμα επαναγοράς iPhone εφαρμόζει ήδη το δίκτυο της AT&T και άλλα δίκτυα -αγορά νέου smartphone με έκπτωση 200 δολάρια για πλήρως λειτουργικά iPhone 4 και iPhone 4S.
 
Στο διαδικτυακό κατάστημα της Apple μπορείτε να δείτε refurbished Mac, iPad και iPod -ακόμα και τα νεότερα μοντέλα- που πωλούνται με έκπτωση και με εγγύηση ενός έτους (Apple Certified). Για παράδειγμα, όλα τα αποσυρθέντα iPad έχουν νέα μπαταρία και εξωτερικό περίβλημα και πωλούνται σε έκπτωση από 15% έως και 29%. Η ουσιαστική εξοικονόμηση χρημάτων είναι το πρώτο όφελος όσων αγοράζουν προϊόν refurbished με την πιστοποίηση της Apple, διαβεβαιώνει τους δυνητικούς πελάτες της κατηγορίας η Apple. Η εταιρεία τονίζει ακόμα ότι όλα τα προϊόντα που έχουν περάσει από την διαδικασία επαναχρησιμοποίησης συνοδεύονται από τα εγχειρίδια, τυχόν απαιτούμενα ανταλλακτικά είναι αυθεντικά, η συσκευασία είναι νέα, έχουν αναγνωριστικό ως refurbished και αποκτούν νέο σειραϊκό αριθμό.
 
Στην Ελλάδα, η Apple συνεργάζεται με την Dataserv η οποία αναλαμβάνει την παραλαβή μεταχειρισμένου εξοπλισμού κατασκευής Apple. Σύμφωνα με τους όρους που συνυπογράφει ο πελάτης της Apple όταν επικοινωνεί για την παράδοση του μεταχειρισμένου εξοπλισμού του στην Dataserv, γνωρίζει ότι μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, να πουληθεί ή να δωριστεί για περαιτέρω χρήση και μπορεί στη συνέχεια να επανεισαχθεί στη διαδικασία ως μεταχειρισμένος εξοπλισμός για μετέπειτα επαναχρησιμοποίηση. Ο μεταχειρισμένος εξοπλισμός που δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, αφού περάσει ανεπιτυχώς από τη διαδικασία επαναχρησιμοποίησης αναταξινομείται ως ΑΗΗΕ (Απόβλητα ηλεκτρικού/ηλεκτρονικού εξοπλισμού), αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της Dataserv.
 

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...