12.6.13

ΓΣΕΕ: Συλλαλητήριο στην ΕΡΤ την Πέμπτη

Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί στο κτήριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή αποφάσισε η ΓΣΕΕ, που προχωρά, μαζί με την ΑΔΕΔΥ, σε 24ωρη γενική απεργία την ίδια ημέρα. 

Λόγω της αυριανής κινητοποίησης, καλεί στους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να καθορίσουν την αυριανή συμμετοχή τους στην 24ωρη Γενική Απεργία με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνουν τους διαδηλωτές να μετέχουν στο συλλαλητήριο.

Και η ΟΤΟΕ στην αυριανή απεργία

Στην αυριανή 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για «την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης» να κλείσει την ΕΡΤ θα συμμετάσχει η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος.

Όπως τονίζει η ΟΤΟΕ, «αυτή η αιφνιδιαστική και πρωτοφανής κυβερνητική απόφαση στα δημοκρατικά χρονικά της χώρας, εκθέτει τη χώρα διεθνώς γιατί οι υπεύθυνοι διαχειριστές της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης εμφανίζονται υποκριτικά ως φορείς εξυγίανσης και μάλιστα με μεθόδους που θυμίζουν εποχές αλήστου μνήμης στέλνοντας εν μία νυκτί 2.656 εργαζόμενους της ΕΡΤ να προστεθούν στις στρατιές των ανέργων».


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...