3.6.13

Aston Martin V12 Vantage S - Η πιο «καυτή» Aston με 573 ίππους (photos)

Με έναν φρέσκο V12 κινητήρα, η Aston Martin αποκτά το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής στην ιστορία της. Η νέα Vantage S, βασίστηκε πάνω στην V12 Vantage των 517 ίππων και επηρεάζεται αισθητικά από το πρόσφατο πρωτότυπο CC100.



Μετά την «περιποίηση» του πληθωρικού V12 από την Aston Martin, το ανασχεδιασμένο μοτέρ, δεν είναι μόνον 15 kg ελαφρύτερο, αλλά αποδίδει 573 ίππους και 620 Nm ροπής. Η παραπάνω δύναμη χαρίζει στην Vantage S τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 330 km/h και με εξαίρεση την περιορισμένης παραγωγής One-77, η Aston Martin ανακοινώνει πως η V12 Vantage S είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει. Από τις 1000 rpm εμφανίζεται η πιο πλούσια ροπή του κινητήρα, η ισχύς του οποίου έχει αυξηθεί κατά 11%. Ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, αναλαμβάνει να διαχειριστεί τη δύναμη στους πίσω τροχούς, το οποίο εκτός από τεχνολογικά σύγχρονο, είναι 25 kg ελαφρύτερο από το χειροκίνητο 6άρι.



Στα υπόλοιπα καλούδια προσθέστε την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση της Bilstein με τρία προγράμματα λειτουργίας, την κρεμαγιέρα της ZF με δύο ρυθμίσεις, τα κεραμικά δισκόφρενα της Brembo που έχουν μετακομίσει από την One-77 και τα ελαστικά P Zero Corsa της Continental.




Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...