6.6.13

Ο «Λούκι» μας καλεί στο πάρτι του, 30 χρόνια μετά τη θρυλική βραδιά στη Βουλιαγμένη

Ένα μαγικό ταξίδι στον χρόνο, που κύριο σκοπό έχει να ξεσηκώσει τα «άγρια νιάτα του ΄83», αλλά και να παρασύρει τους νεότερους στον κόσμο της δικής του «τρέλας», έχει ετοιμάσει ο γνωστός «καουμπόι» της ελληνικής δισκογραφίας Λουκιανός Κηλαηδόνης, στη συναυλία- πάρτι που θα πραγματοποιήσει στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Πρόκειται για την αναβίωση της θρυλικής συναυλίας- πάρτι που είχε γίνει από τον Λούκι (όπως τον φώναζαν οι παλαιότεροι) τον Ιούλιο του 1983, στην πλαζ της Βουλιαγμένης, όπου κατάφερε να ενώσει ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, κουλτούρας και πολιτικών πεποιθήσεων. Για όλους αυτούς, τους μουσικούς και τους θεατές, που έζησαν -έχουν να λένε και να θυμούνται εκείνη τη βραδιά με την πανσέληνο πάνω από τη αμμουδιά- αλλά και για το κοινό που ονειρεύτηκε να είχε ζήσει την πρωτόγνωρη γιορτή που συγκέντρωσε πάνω από 70.000 άτομα (άλλες εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό στις 100.000).

Ο «Λούκι» καλεί αυτή τη φορά το κοινό, σε ένα garden-πάρτι «έκπληξη όπως και τότε», με τον ίδιο στο πιάνο, την ορχήστρα και τους καλεσμένους φίλους του καλλιτέχνες και οδηγό τις ανεπανάληπτες εικόνες από το θρυλικό πάρτι της Βουλιαγμένης, όπως τις αποτύπωσε ο κινηματογραφικός φακός.



«Έχουν περάσει τριάντα χρόνια από τη βραδιά της Βουλιαγμένης και μπορώ να πω ότι το κίνητρο γι' αυτή τη συναυλία, ήταν τα νέα παιδιά που έρχονταν συνέχεια και με ρωτούσαν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ στη Βουλιαγμένη». «Δεν πρόκειται για μνημόσυνο!», ξεκαθαρίζει με χιούμορ.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...