8.6.13

1ο Sugar Party: Μια EDM βραδιά στο Dream City


Η Sugar Faktory, το πρώτο και μοναδικό label στην Ελλάδα που εστιάζει στην EDM μουσική πραγματοποιεί το πρώτο της Party στις 15.06.2013 στο χειμερινό DC (επί της Ιεράς Οδού).

Το line up της βραδιάς αποτελείται από τους HouseTwins, τον Issy και τον Gabriel – μέλη των Slick Beats! Τους παραπάνω καλλιτέχνες τους γνωρίσαμε μέσα από την mainstream dance ελληνική σκηνή αλλά η αγάπη τους για την EDM τους κέρδιζε όλο και περισσότερο. Απόδειξη; Οι τελευταίες EDM κυκλοφορίες από την Sugar Faktory με το “Rockstar” των HouseTwins, το “Cacoa” του Issy και το «Our City” του Gabriel Russel.

Warm up της βραδιάς θα κάνει ο George Varveris, ενώ το night session θα γίνει από το Niko (Bobito) Tzemanaki, γνωστό από τα Thriller nights, ενώ την χορογραφία της βραδιάς επιμελούνται οι Candy Crashers, επιφυλάσσοντας στο κοινό πρωτότυπες εκπλήξεις! To Video Projection Mapping είναι σίγουρο ότι θα δώσει ένα πολύ εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα στη βραδιά!

Το Sugar Party αποτελεί μια σειρά από events που η Sugar Faktory επιθυμεί να καθιερώσει ως θεσμό για τους λάτρεις της EDM. Οι χαμηλές τιμές (5 Ευρώ η είσοδος) κάνουν την διασκέδαση πιο προσιτή σε όλους, σ’ ένα Sugar Party που θα σας μείνει αξέχαστο!

Sugar Party by Sugar Faktory
Σάββατο 15 Ιουνίου @Dream City


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...